Μάρκος Σεφερλής: “Δεν ανάγκασα κανέναν με το περίστροφο να έρθει να με δει”
Ελλάδα

Μάρκος Σεφερλής: “Δεν ανάγκασα κανέναν με το περίστροφο να έρθει να με δει”

Μάρκος Σεφερλής: “Δεν ανάγκασα κανέναν με το περίστροφο να έρθει να με δει”

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε αποκλειστικά στην Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή “Ευτυχείτε” για τη νέα του ταινία, την παράσταση Hairspray, την επίθεση της δημοσιογράφου Βίκυς Αναγνωστοπούλου και τη δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα.

“Τελειώνουν τα γυρίσματα, τα πολύ δύσκολα, τα πολύ απαιτητικά”, είπε ο Μάρκος Σεφερλής για την ταινία “Χαλβάη 5-0” που ετοιμάζει.

“Κάθε δουλειά που κάνω είναι προσωπικό μου στοίχημα, γιατί προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου και την προηγούμενή μου δουλειά”, δήλωσε ακόμα.

Η απάντηση στη Βίκυ Αναγνωστοπούλου

Τότε η ρεπόρτερ τον ενημέρωσε ότι η δημοσιογράφος Βίκυ Αναγνωστοπούλου πήρε συνέντευξη από τον σκηνοθέτη του Hairspray στο εξωτερικό, John Waters.

“Δυστυχώς στην ελληνική του εκδοχή τον εμβληματικό ρόλο της Edna Turnblad θα παίξει ένας κωμικός που έχει κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας τους γκέι, τους χοντρούς, τις γυναίκες κλπ. Επίσης η παραγωγή δεν μπήκε καν στον κόπο να βρει μαύρους ηθοποιούς μαύρων χαρακτήρων. Ποια είναι η άποψή σας για όλο αυτό;”, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ ότι είπε η κυρία Αναγνωστοπούλου.

“Δεν είναι ερώτηση δημοσιογράφου, είναι τοποθέτηση. Είναι άποψη, τι πιστεύει για μένα.

Φαίνεται ότι είναι τελείως άσχετη με το θέμα, γιατί η παράσταση έχει μαύρους. Έχουν επιλεγεί μετά από οντισιόν ανάμεσα σε πάρα πολλά παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Είναι κάτι που η παραγωγή ήθελε να έχει από την αρχή και νομίζω ότι είναι και όρος του συμβολαίου με τους  ξένους.

Άρα, φαίνεται ότι δεν ξέρει καν τι ανεβάζουμε. Απλά, έπρεπε να πει κάτι για να στοχεύει εμένα”, απάντησε σχετικά ο Μάρκος Σεφερλής.

“Το ποιος είμαι, τι κάνω στην ελληνική showbiz το ξέρει ο κόσμος πάρα πολύ καλά”, δήλωσε ακόμα, τονίζοντας: “Λυπάμαι, είναι πάρα πολύς ο κόσμος αυτός. Αυτό ενοχλεί, αυτό στενοχωρεί, αυτό πονάει πολλούς”.

“Δεν ανάγκασα κανέναν-ούτε τον πήρα με το περίστροφο-να έρθει να με δει”, σημείωσε ακόμα.

Η δικαστική διαμάχη με την Έλενα Ακρίτα

Λίγο αργότερα, η κουβέντα στράφηκε στο ζήτημα της δικαστικής διαμάχης με την Έλενα Ακρίτα.

Η δικηγόρος της, λόγω κολλήματος ζήτησε αναβολή στο δικαστήριο και ο Μάρκος το δέχθηκε.

“Η δουλειά μου δεν είναι να τρέχω στα δικαστήρια και να κυνηγάω κανέναν. Υπήρχε αυτή η διένεξη. Το μόνο που μπορούσα να κάνω μετά από αυτή την τεράστια προσβολή ήταν να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη να με προστατεύσει”, δήλωσε.

“Εγώ αυτό που διεκδικώ, την αποκατάσταση της φήμης μου και όλης αυτής της ηθικής βλάβης που μου έχει γίνει, τη διεκδικώ νομικά και μόνο. Από κει και πέρα ο νόμος προβλέπει ένα ποσό”, συμπλήρωσε ακόμα.

Όλη η συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή: