Μαρίνα Βερνίκου – Χριστίνα Μπόμπα: Στο εντυπωσιακό και φημισμένο Giraffe Manor
Ελλάδα

Μαρίνα Βερνίκου – Χριστίνα Μπόμπα: Στο εντυπωσιακό και φημισμένο Giraffe Manor

Μαρίνα Βερνίκου – Χριστίνα Μπόμπα: Στο εντυπωσιακό και φημισμένο Giraffe Manor

Το ταξίδι της Μαρίνας Βερνίκου και της Χριστίνας Μπόμπα στην Αφρική συνεχίζεται και οι φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Οι δύο φίλες και κουμπάρες βρέθηκαν να διαμένουν σε ένα από τα πιο διάσημα, πολυφωτογραφημένα ξενοδοχεία της Κένυας, το περίφημο Giraffe Manor.

Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχείο που χρονολογείται από το 1930 όταν οι πλούσιοι Βρετανοί επισκέπτονταν το Ναϊρόμπι για να κάνουν σαφάρι.

Η ιδιαιτερότητα του ξενοδοχείου που το έχει κάνει τόσο ξακουστό είναι το γεγονός ότι καμηλοπαρδάλεις διατρέχουν την έκτασή του ελεύθερες, πλησιάζουν το ξενοδοχείο και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να τις ταΐσουν καθώς οι ίδιοι απολαμβάνουν τον καφέ,  το πρωινό τους ή τη βόλτα τους στους χώρους του.

Αυτό έκαναν και η Χριστίνα Μπόμπα και η Μαρίνα Βερνίκου όπως θα δείτε στα posts τους.

https://www.instagram.com/p/B3FXgT_CkaS/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B3EqUQdCZQP/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Μαρίνα Βερνίκου ανέβασε και φωτογραφίες από το εσωτερικό δωματίου του ξενοδοχείου που θυμίζει παλιά πολυτελή αγγλική αγροικία.

https://www.instagram.com/p/B3HSbPuip_v/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B3CmvE-imDr/?utm_source=ig_web_copy_link

Όπως έγραψε η Χριστίνα, το είδος των καμηλοπαρδάλεων που συναντά κανείς στο Giraffe Manor είναι υπό εξαφάνιση γι’ αυτό και το συγκεκριμένο κατάλυμα συνεργάζεται με οργανώσεις συγκεντρώνοντας έσοδα για να το αποτρέψει.

https://www.instagram.com/p/B3Csm1zi9ya/?utm_source=ig_web_copy_link