Μαρία Ναυπλιώτου: “Οι ηθοποιοί ασχολούμαστε πολύ με τους εαυτούς μας”
Ελλάδα

Μαρία Ναυπλιώτου: “Οι ηθοποιοί ασχολούμαστε πολύ με τους εαυτούς μας”

Μαρία Ναυπλιώτου: “Οι ηθοποιοί ασχολούμαστε πολύ με τους εαυτούς μας”

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και αποκάλυψε για τους οποίους λόγους απείχε από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

“Εγώ την αγαπάω την τηλεόραση πολύ, γιατί βγήκα από αυτή και μου πρόσφερε την επαγγελματική μου είσοδο και πορεία”, δήλωσε η ηθοποιός για τη σχέση της με τη “μικρή οθόνη”, η οποία μετρά δεκαετίες, καθώς έγινε γνωστή από τη σειρά “Η αίθουσα του θρόνου”που προβλήθηκε το 1998 από το Mega.

“Επειδή αγαπάω τόσο πολύ το θέατρο και επειδή τόσα χρόνια είμαι αφοσιωμένη και αισθάνομαι ότι είναι το “σπίτι μου”, δεν είχα χρόνο”, αποκάλυψε.

“Ήθελα να κάνω πράγματα, αλλά δεν έβγαινε ο χρόνος”, συμπλήρωσε.

Καλλιτέχνης με ευαισθησίες

Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για την κοινωνική της δράση στη συναινετική επιχείρηση “Μύρτιλο”, που προσλαμβάνει μόνο ΑΜΕΑ.

“Με απασχολεί πολύ το θέμα της διαφορετικότητας και χρειάζομαι να νιώθω χρήσιμη. Στη δουλειά μας ασχολούμαστε πολύ με τους εαυτούς μας”, δήλωσε η Μαρία, τονίζοντας: “Καμιά φορά το παρακάνουμε”.

“Πριν από το “Μύρτιλο” είχα μία ομάδα που κάναμε θέατρο σε πάσχοντα παιδάκια”, δήλωσε ακόμα.

Για το “Μύρτιλο” δήλωσε ακόμα: “Είναι μια ομάδα ανθρώπων που πραγματικά κάνουν έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να εντάξουν αυτούς τους ανθρώπους στην κοινωνία”.

Τέλος, αποκάλυψε πώς έμαθε για τη την επιχείρηση μέσω μία συναυλίας στην οποία συμμετείχαν ο Γιάννης Μπέζος και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Τότε ο Νίκος της είπε ότι θέλει κι εκείνος να βοηθήσει στο έργο.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής της:

Παράλληλα, η Μαρία Ναυπλιώτου που θεατρικά ενσαρκώνει για δεύτερη χρονιά τη Μαρία Κάλλας, ενώ στην τηλεόραση τη βλέπουμε στο “Λόγω Τιμής”, δεν δίστασε να “τσαλακώσει” την εικόνα της, τυλίγοντας σουβλάκια.

Το παιχνίδι με τον Νίκο Μουτσινά: