Μαρία Κορινθίου: Ξανάγινε μελαχρινή!
Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: Ξανάγινε μελαχρινή!

Μαρία Κορινθίου: Ξανάγινε μελαχρινή!

Η Μαρία Κορινθίου απασχόλησε για πολύ καιρό τα Μέσα για την απόφασή της να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να γίνει ξανθιά, αλλά αυτό κράτησε μόνο για την εμφάνισή της στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Με τον τίτλο «Back to black!» (σ.σ. «Επιστροφή στο μαύρο!»), η Μαρία Κορινθίου ποζάρει για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού People. Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram τη σχετική φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Welcome back, Μαράκι! Τολμώ να σας πω ότι το περίμενα πώς και πώς το μελαχρινό μου».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό και στον Μαρίνο Βυθούλκα, η Μαρία Κορινθίου σχολίασε: «Όταν μου ανατέθηκε ο συγκεκριμένος ρόλος, ήξερα πως θα αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου. Το άξιζε, εξάλλου, το ‘Κατερινιώ’. Θα ήταν εύκολο για μένα αλλά πολύ ‘λίγο’ να έβαζα μια περούκα ή να ανέβαινα στη σκηνή με το δικό μου χρώμα μαλλιών. Το ‘Κατερινιώ’ που γνωρίζουμε και αγαπάμε είχε μια συγκεκριμένη εικόνα, εκείνη της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη. Έτσι, η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών ήταν μονόδρομος».

Ερωτηθείσα για τη διαδικασία, η ηθοποιός απάντησε: «Με ταλαιπώρησε πολύ. Έγινε μια ολόκληρη διαδικασία, καθώς έχω πολύ σκούρο χρώμα μαλλιών. Έκανα αρκετά ντεκαπάζ για να ανοίξει και πέρασα πολλές ώρες στα κομμωτήρια. Και δεν είμαι και από τις γυναίκες που πηγαίνουν συχνά στο κομμωτήριο». Όσο για την αντίδραση των δικών της ανθρώπων, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: Στην αρχή τούς ξένισε πολύ, διότι δεν ήμουν εγώ. Στην πορεία, άρχισα να το δέχομαι κι εγώ πάνω μου, μέχρι που ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις και το επανέφερα».

Πρόσφατα, η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε και στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, «Αλ Τσαντίρι», αλλά δεν αποκάλυψε το νέο χρώμα των μαλλιών της.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Welcome back Μαράκι Τολμώ να σας πω ότι το περίμενα πως και πως το μελαχρινό μου PEOPLE MAGAZINE @peoplegreece www.peoplegreece.gr Αυτή τη Κυριακή με το @ethnosnewspaper ______________ #photography @llocq #makeup #hairstyling @dimitris__stamatiou #styling @lamp_polina #interview @vimarinos #head @gpratanos ________________ #hairtreatment #tranformation #familyhair Η καινούργια μου οικογένεια που ευθύνεται για την αλλαγή μου αλλά και για την φροντίδα των μαλλιών μου! @olaplex_greece @olaplex #colorist #haircut @stathis.d.litsas ____________ #olablex #olaplextreatment #olaplexgreece #olaplexlove #Maria #mariakorinthiou #actress #cover #covergirl #coverstory #peoplemagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) στις