Μαρί Κωνσταντάτου: Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Κεντ;
Ελλάδα

Μαρί Κωνσταντάτου: Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Κεντ;

Μαρί Κωνσταντάτου: Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Κεντ;

Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται ότι άνοιξε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Μετά από την πολυτάραχη σχέση της και το διαζύγιό της με τον Μίνωα Κυριακού, η Μαρί, που κρατά πολύ χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή, φαίνεται ότι θέλει να προχωρήσει παρακάτω.

Οι φήμες λένε ότι ο νέος άνθρωπος στη ζωή της είναι ο θεατρικός επιχειρηματίας Γιάννης Κεντ, ένας άνθρωπος που κινεί τα νήματα στις μεγάλες θεατρικές παραγωγές τα τελευταία χρόνια (ανάμεσα σε αυτές και το επερχόμενο “Ωνάσης-Τα θέλω όλα”).

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και μάλιστα πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι.

Η σχέση τους είναι και επαγγελματική, καθώς ο κύριος Κεντ θα στηρίξει τη Μαρί Κωνσταντάτου στη φιλανθρωπική παράσταση που προτίθεται να ανεβάσει.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και πόζαραν μαζί στη δημοσιογραφική παρουσίαση της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η Μαρί “λάμπει”.

Ο Γιάννης Κεντ, η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Πάνος Κατσαρίδης

Η ίδια πάντως, μιλώντας αποκλειστικά στο Open κράτησε σιγήν ιχθύος. “Δόξα τω Θεώ είμαι καλά προσωπικά. Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά είμαι καλά” αρκέστηκε να πει και συμπλήρωσε ότι “Δεν ασχολούμαι καν με ανακρίβειες και κατασκευασμένες ιστορίες”.

Αναφέρθηκε και στα media λέγοντας ότι “ήμουν στην Ελλάδα και παρουσίαζαν ότι ήμουν στο εξωτερικό. Ήμουν εδώ, παραμένω εδώ, δεν έφυγα ποτέ, όποιος ήθελε να με βρει ήξερε πού να με βρει”.

Όσο για τα επαγγελματικά της τόνισε ότι “Έχουν υπάρξει πολλές προτάσεις θεατρικές αλλά εγώ ασχολούμαι με τα βιβλία μου”.