Μαρί Κωνσταντάτου: Το σχόλιό της στο facebook για την Ελένη Μενεγάκη
Ελλάδα

Μαρί Κωνσταντάτου: Το σχόλιό της στο facebook για την Ελένη Μενεγάκη

Μαρί Κωνσταντάτου: Το σχόλιό της στο facebook για την Ελένη Μενεγάκη

Η Μαρί Κωνσταντάτου απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό YOU. Το περιεχόμενο αυτής σχολίασε την περασμένη Τετάρτη από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη. Για την ακρίβεια, οι συνεργάτες της παρουσίασαν ορισμένα σημεία από τη συνέντευξη και εκείνη απλώς αναρωτήθηκε. “Πες μου λίγο, τι αίσθηση σου άφησε; Τι ήθελε να πει η Μαρί;”.

Δείτε το απόσπσμα από την εκπομπή της Τετάρτης:

Από την απορία της παρουσιάστριας πιάστηκε ο Νίκος Μαστοράκης, που θέλησε να την υπενθυμίσει στην ηθοποιό. Ο σκηνοθέτης έγραψε λοιπόν στο προφίλ της Μαρί Κωνσταντάτου. “Η Ελένη που σχολίασε τη συνέντευξή σου στην “Ελένη” είχε μια απορία. Θα μείνει αναπάντητη;”.

Η πρώην σύζυγος του Μίνωα Κυριακού δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω και απάντησε. “Η Ελένη μάλλον δεν είχε διαβάσει την συνέντευξή μου στο περιοδικό YOU και καλοπροαίρετα, ρώτησε τους συνεργάτες της τι θέλω να πω μέσα από αυτήν” είπε και πρόσθεσε: “Η απάντηση της συνεργάτιδάς της, με κάλυψε”.

“Να προσθέσω μόνο, ότι δεν χρειάζεται να έχει λόγο κάποιος για να μιλήσει σε περιοδικό όταν του το ζητάνε, όπως ακριβώς δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος όταν κάποιος μας δείχνει το δέντρο που στόλισε, ή τις βουτιές που κάνει πχ” συμπλήρωσε με νόημα η ηθοποιός, απαντώντας τόσο στον κ. Μαστοράκη, όσο όμως, εμμέσως και στην Ελένη Μενεγάκη.