Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο χορός της με τα παιδιά των ομογενών και η εμφάνιση δίπλα στη Μελάνια
Ελλάδα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο χορός της με τα παιδιά των ομογενών και η εμφάνιση δίπλα στη Μελάνια

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο χορός της με τα παιδιά των ομογενών και η εμφάνιση δίπλα στη Μελάνια

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη, καθώς ακολουθεί τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σύνοδο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, (ΟΗΕ) για το κλίμα.

Η Μαρέβα, η οποία παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού στη Σύνοδο, ανέβασε και stories με αποσπάσματα της ομιλίας του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει αντίστοιχα ένα δραστήριο προσωπικό πρόγραμμα στο “Μεγάλο Μήλο”.

Ειδικότερα, παρευρέθηκε μαζί με τον πρωθυπουργό στη δεξίωση που παράθεσε το ζεύγος Trump στα μέλη των Αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στη Σύνοδο.

Με total black look, οι δύο πρώτες κυρίες  ήταν χρωματικά εναρμονισμένες, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που ανέβασε η Μαρέβα στο λογαριασμό της.

https://www.instagram.com/p/B26Nt_nAaM5/?utm_source=ig_web_copy_link

Επιπλέον, συναντήθηκε με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, Εμινέ Ερντογάν.

Η σύζυγος του Τούρκου προέδρου παρουσίασε ένα πρόγραμμα που ενθαρρύνει την ανακύκλωση των πλαστικών, σε εκδήλωση για το περιβάλλον, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Παράλληλα, η Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφτηκε δύο μεγάλα σχολεία της ομογένειας της Αγίας Αικατερίνης στην Astoria και του Αγίου Δημητρίου στο Flashing και όπως σημείωσε στις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, “η αγάπη και η αφοσίωση τους να διατηρούν ζωντανή την ελληνική γλώσσα είναι συγκινητική”.

https://www.instagram.com/p/B24htCgg6dV/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν δίστασε να χορέψει μαζί με τα παιδιά του σχολείου ένα αγαπημένο ελληνικό τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα.