Θοδωρής Μαραντίνης: “Θα ξαναπροσπαθούσαμε για τρίτο παιδί με τη Σίσσυ”
Ελλάδα

Θοδωρής Μαραντίνης: “Θα ξαναπροσπαθούσαμε για τρίτο παιδί με τη Σίσσυ”

Θοδωρής Μαραντίνης: “Θα ξαναπροσπαθούσαμε για τρίτο παιδί με τη Σίσσυ”

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η συνέντευξη θα προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο, ωστόσο μέσα από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1, είδαμε ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως θα ξαναπροσπαθήσει με τη σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, να κάνει ακόμα ένα παιδί.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2005 και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2009, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του Φίλιππου – Ραφαήλ. Το 2013 έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, τον Μιχαήλ – Άγγελο. Το 2016 η Σίσσυ Χρηστίδου απέβαλε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Παρά τις όποιες κρίσεις και τους μικροχωρισμούς, το ζευγάρι παραμένει μαζί και αγαπημένο, ενώ θέλει να κάνει και τρίτο παιδί, όπως δήλωσε ο frontman των Onirama. «Παρόλο που περάσαμε πολλές δυσκολίες και με το συγκρότημα και με τη Σίσσυ, προσπαθούμε και παλεύουμε καθημερινά. Κάθε ζευγάρι περνάει δυσκολίες, ακόμη περισσότερο όταν είναι σε αυτόν τον χώρο που είναι λίγο περίεργος» είπε, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του για ένα ακόμη παιδί τονίζοντας: «Θα ξαναπροσπαθούσαμε για τρίτο παιδί».

“Έχει συμβεί ξανά να ασχοληθούν με τα κιλά της Σίσσυς”

Αναφερόμενος στον ντόρο που είχε ξεσπάσει πριν λίγο καιρό σχετικά με τα παραπανίσια κιλά της γυναίκας του και το δημόσιο ξέσπασμά του, τόσο μέσω Instagram, όσο και μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ξανά σε αυτό το θέμα, λέγοντας: «Ήταν μια αφορμή αυτό που συνέβη με τα κιλά της Σίσσυς, γιατί αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν από διάφορους ανθρώπους του χώρου. Οπότε κάποια στιγμή θεώρησα ότι πρέπει να τοποθετηθώ και για τη γυναίκα μου, επειδή στενοχωρήθηκε πολύ και γιατί το θεώρησα και εγώ σωστό απέναντι σε άλλα παιδιά ή γυναίκες που ακολουθούν εμένα και με εκτιμούν».

https://streamable.com/lzxw0

Να θυμίσουμε πως η αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη είχε έρθει λίγο μετά τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή “Happy Day” για το σώμα της γυναίκας του.

“Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ χιούμορ, σάτιρας, προσβολής, κακίας, κοινωνικού σχολιασμού, bullying. Μεταξύ επαγγελματία και ψωνάρας… Πρέπει να υπάρχουν όρια, αρχές και παιδεία. Για ένα κόσμο καλύτερο, αυτό είναι το καθήκον μας. Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειές τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!» είχε γράψει, μεταξύ άλλων, στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BpUClMiF0vN/