MAD VMA 2019: Δείτε αποσπάσματα από τα live acts!
Ελλάδα

MAD VMA 2019: Δείτε αποσπάσματα από τα live acts!

MAD VMA 2019: Δείτε αποσπάσματα από τα live acts!

Η αποψινή τελετή απονομής των MAD Video Music Awards χαρακτηρίστηκε τόσο από λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά και εντυπωσιακά live acts.

Η Τάμτα τραγούδησε το Replay, το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, καταλαμβάνοντας τη 13η θέση.

Η Έλενα Παπαρίζου έφερε το καλοκαίρι στη σκηνή, μαζί με τον Ιάσονα Μανδηλά, αφού τραγούδησε το καινούργιο hit single της, με τίτλο «Καλοκαίρι και πάθος».

Ανατρεπτική ήταν και η συνεργασία των Goin’ Through, του Mike και της Josephine Wendel, οι οποίοι εκτέλεσαν το «Γυναίκες / Βάλε φαντασία».

Η σύμπραξη του Αναστάσιου Ράμμου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, οι οποίοι τραγούδησαν το «Δεν έχω ιδέα», απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Μέσα σε πολλά βεγγαλικά, αλλά και με θερμή υποδοχή, εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που τραγούδησε το «Πόσο», μαζί με την Ήβη Αδάμου.

Άρωμα ’90s έφεραν η Καίτη Γαρμπή και οι Alcatrash, αφού τραγούδησαν το διαχρονικό hit της πρώτης, «Θα μελαγχολήσω».

Εκρηκτική, όμως, ήταν και η -επί σκηνής- συνεργασία της Ιλένια Ουίλιαμς με την Κόνι Μεταξά.

Fuego στη σκηνή έβαλε, φυσικά, η Ελένη Φουρέιρα, που χόρεψε στους ρυθμούς του El Ritmo Psicodélico ακόμα και τον 2J που ήταν μαζί της.