“Λόγω Τιμής”: Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;
Ελλάδα

“Λόγω Τιμής”: Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

“Λόγω Τιμής”: Ποια γνωστή ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

Το Znews έμαθε ακόμα ένα όνομα γνωστής ηθοποιού που θα ξεχωρίσει στη σειρά με έναν ρόλο-έκπληξη και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.

Το “Λόγω Τιμής” ως γνωστόν επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το καστ της αγαπημένης σειράς διαρκώς εμπλουτίζεται.

Ήδη γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Μαρία Ναυπλιώτου καιη Ευγενία Δημητροπούλου έχουν προστεθεί, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό πως θα συμμετέχουν στο σίριαλ και οι Ντίνος Καρύδης και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη στο “Λόγω Τιμής”

Το Znews έχει την αποκλειστική πληροφορία πως στη σειρά θα δούμε και την Κατερίνα Μισιχρόνη. Σχετικά με την παρουσία της στο “Λόγω Τιμής” αυτό που μπορούμε να πούμε μέχρι στιγμής είναι πως ο ρόλος της θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και θα συζητηθεί…

https://www.instagram.com/p/BtWQMnen44F/

Η πανέμορφη ηθοποιός έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο “Γ4” του Λάκη Λαζόπουλου ως Μάιρα και μετά έπαιξε στο “Νησί” τον ρόλο της Ηλέκτρας.

Θεατρικά, πρωταγωνιστεί φέτος στο “Δείπνο” στο “Σύγχρονο Θέατρο”, μαζί με τους Στέλιο Μάινα και Κατερίνα Λέχου, που ήταν μαζί και στο “Νησί”.