Λένια Πολυχρονοπούλου: Βρήκε το Power of Love της στα Κουφονήσια
Ελλάδα

Λένια Πολυχρονοπούλου: Βρήκε το Power of Love της στα Κουφονήσια

Λένια Πολυχρονοπούλου: Βρήκε το Power of Love της στα Κουφονήσια

Μπήκε σαν σίφουνας στο φετινό Power of Love. Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της απέκτησε πολλούς υποστηρικτές, αλλά και επικριτές. Πέρασε αρκετός καιρός από την αποχώρησή της και πλέον αρκετοί εκ των επικριτών της τη στηρίζουν.

Ο λόγος για τη Λένια Πολυχρονοπούλου, η οποία είχε ένα μικρό φλερτ με τον Φίλιππο. Οι δυο τους, όμως, δεν ταίριαζαν και έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μεν, διατηρώντας καλή φιλική σχέση δε, όπως εξάλλου είχε τονίσει η ίδια σε συνέντευξή της στο Znews.

https://www.instagram.com/p/By2We1bII8d/

Η Λένια, μάλιστα, είναι σε σχέση και είναι ερωτευμένη, αφού έγινε επανασύνδεση με τον πρώην της, Δημήτρη και βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Κουφονήσια.

Όπως είπε στο Znews, θα μείνει εκεί όλο το καλοκαίρι, ενώ θα βρεθεί δυο φορές και στη Νάξο μαζί με τη φίλη της κι επίσης συμπαίκτριά της στο παιχνίδι, Κατερίνα Σαββοπούλου, για κάποιες εκδηλώσεις.

Η Λένια είναι ξανά μαζί με τον Δημήτρη, το ζευγάρι αγαπιέται πολύ και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση του, όπως είναι ένας αρραβώνας.

Τέλος, η Λένια είχε έναν τραυματισμό σε γοφούς, μέση και αυχένα, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας του νησιού, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη. Πλέον είναι καλύτερα αλλά πρέπει να φορέσει κολάρο για δυο ημέρες.

https://streamable.com/bvg8n