Λαζόπουλος – Ντενίση: Συμφιλιώθηκαν μπροστά στις κάμερες
Ελλάδα

Λαζόπουλος – Ντενίση: Συμφιλιώθηκαν μπροστά στις κάμερες

Λαζόπουλος – Ντενίση: Συμφιλιώθηκαν μπροστά στις κάμερες

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές-και όχι μόνο!-κόντρες φαίνεται πως έλαβε τέλος στην πρεμιέρα της παράστασης “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Και το μάθαμε από τα χείλη του ίδιου του εμπλεκόμενου που δεν είναι άλλος από το Λάκη Λαζόπουλο, σκηνοθέτη της παράστασης, όπως το ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Η εδώ και χρόνια κόντρα του με τη Μιμή Ντενίση αποτελεί παρελθόν, αφού οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες. Το… μοιραίο συνέβη καθώς η Μιμή Ντενίση πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση, οπότε δεν ήταν δυνατόν να φύγει χωρίς να συγχαρεί το σκηνοθέτη.

https://www.instagram.com/p/BqI8pKInWYw/?utm_source=ig_web_copy_link

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος, η κοινή τους φωτογραφία δεν είναι μοντάζ, όμως το τι ειπώθηκε μεταξύ τους εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα της πόζας, θα μείνει μεταξύ τους. Από την αποκρυπτογράφηση του βίντεο, όπως έγινε στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, η Ντενίση φαίνεται να συγχαίρει το Λαζόπουλο και να του λέει “Μπράβο σου! Δως μου ένα φιλί… Καλή επιτυχία να έχετε” για να επιβεβαιώσει τη συμφιλίωση των δύο πρώην αντιπάλων.