Κώστας Μπακογιάννης: “Η Σία είναι λιμάνι κι άγκυρα μαζί”
Ελλάδα

Κώστας Μπακογιάννης: “Η Σία είναι λιμάνι κι άγκυρα μαζί”

Κώστας Μπακογιάννης: “Η Σία είναι λιμάνι κι άγκυρα μαζί”

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 για την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος Αθηναίων, αλλά και για τη Σία Κοσιώνη.

“Υπολογίζουμε πως μετά τον πρώτο χρόνο θα αρχίσετε να βλέπετε τη διαφορά” είπε και αναφέρθηκε και στα χρόνια που ήταν Δήμαρχος στο Καρπενήσι.

Ο κ. Μπακογιάννης στάθηκε στην εργατικότητά του λέγοντας πως οι συνεργάτες του τον αποκαλούν “σκύλο”. “Παίρνω πολύ σοβαρά τη δουλειά μου, αλλά όχι τον εαυτό μου. Δεν μου αρέσει να καταπιέζομαι” είπε για το στυλ του.

Αναφερόμενος στα παιδιά του, τόνισε: “Έχω την τεράστια τύχη να έχω 4 παιδιά. Δεν έχω τον χρόνο που θα ήθελα μαζί τους, αλλά προσπαθώ αυτός ο χρόνος να είναι ποιοτικός και ουσιαστικός”.

“Έσταξε μέλι” για τη Σία Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη: “Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος, γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου. Καταφέραμε να χτίσουμε τον δικό μας κόσμο. Μου είχε πάρει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο, ενώ δεν γνωριζόμασταν. Το 2010 ήταν, χωρίς να έχω εμπειρία στις συνεντεύξεις. Μετά γνωριστήκαμε και γεννήθηκε ένας έρωτας. Η ζωή κέρδισε”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει. Στην καθημερινότητά της είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι ένα λιμάνι κι άγκυρα μαζί” είπε.