Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ήρθε αντιμέτωπος με την Ελένη Λουκά!
Ελλάδα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ήρθε αντιμέτωπος με την Ελένη Λουκά!

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ήρθε αντιμέτωπος με την Ελένη Λουκά!

Λίγο μετά την παράσταση “Ο Φάρος” και συγκεκριμένα έξω από το θέατρο Αθηνών τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη περίμενε μια έκπληξη. Δεν ήταν κάποια φαν που περίμενε καρτερικά τον αγαπημένο της ηθοποιό για μια σέλφι ή ένα αυτόγραφο, αλλά η περιβόητη Ελένη Λουκά.

Η γνωστή θεολόγος επιτέθηκε φραστικά στον ηθοποιό εξαπολύοντας βαρείς χαρακτηρισμούς προς το σύνολο των συναδέλφων του για τους οποίους τα άκουσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σαν να ήταν εκπρόσωπος στο “Σπίτι του ηθοποιού”.

Τι κι αν ο Δημήτρης Χορν έλεγε πως “ηθοποιός σημαίνει φως”, αυτό ήρθε να αντικρούσει η Ελένη Λουκά, χαρακτηρίζοντας τους ηθοποιούς ως όργανα του διαβόλου, διότι τα έργα τους δεν είναι της Ορθόδοξης Εκκλησίας και δεν μιλούν για τον Θεό. “Δεν φέρνετε το φως γιατί πατέρας σας είναι ο σατανάς!” είπε σε έντονο ύφος.

Η Ελένη Λουκά βρισκόταν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και στο πέρασμά της έξω από το θέατρο Αθηνών συνάντησε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία και απαθανάτισε το κρεσέντο παραλληλισμού, το οποίο ανέβασε στο Instagram του.

https://streamable.com/x8qzr

https://streamable.com/ukemz