Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά αποζημίωση €3 εκατ. από τις οδικές συγκοινωνίες

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά αποζημίωση €3 εκατ. από τις οδικές συγκοινωνίες


Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

«Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να τραφώ» αναφέρεται στη σχετική αγωγή

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, αύριο, θα καταθέσει αγωγή κατά των οδικών συγκοινωνιών και θα ζητήσει αποζημίωση €3 εκατ. για το τροχαίο ατύχημα που είχε, καθώς -όπως αναφέρεται- δεν μπορεί να μιλήσει και να τραφεί.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποστηρίζει στην αγωγή του σύμφωνα με τη Real News: «Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν μπορώ να τραφώ».

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ζητά αποζημίωση €2.796.000 για τον ίδιο, αλλά και €108.000 για την ανατροφή του γιου του μέχρι το 22ο έτος της ηλικίας του.

Υπενθυμίζεται ότι η μηχανή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, τα ξημερώματα της παραμονής Χριστουγέννων του 2017, συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, δηλώνει στην εφημερίδα: «Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει για εμάς ένα δεύτερο σπίτι . Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα, τον δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγο και ως μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί ένα χρόνο προετοίμαζα το γιο μας τον Αλέξανδρο για να συναντήσει το μπαμπά του».