Κικίλιας- Μπαλατσινού- Κωστόπουλος: Διασκέδασαν στο ίδιο μαγαζί!
Ελλάδα

Κικίλιας- Μπαλατσινού- Κωστόπουλος: Διασκέδασαν στο ίδιο μαγαζί!

Κικίλιας- Μπαλατσινού- Κωστόπουλος: Διασκέδασαν στο ίδιο μαγαζί!

Σε ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά σχήματα της Θεσσαλονίκης, το Fix, επέλεξαν να διασκεδάσουν το ίδιο βράδυ η Τζένη Μπαλατσινού, ο πρώην σύζυγός της Πέτρος Κωστόπουλος αλλά και ο τελευταίος της σύντροφος, Βασίλης Κικίλιας.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καθόταν στο πρώτο κεντρικό τραπέζι του μαγαζιού μαζί με τη σύζυγο του Στέλιου Ρέκκου, Λελέ, και τον περιζήτητο εργένη των νοτίων προαστίων- και στενό φίλο του Στέλιου Ρόκκου- Δημήτρη Φιντιρίκο.

Με ένα τραπέζι ακριβώς να τους χωρίζει, καθόταν η Τζένη Μπαλατσινού, καλεσμένη του επιχειρηματία, Σάμι Φάις, ο οποίος βρισκόταν στη συμπρωτεύουσα για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας Καλογήρου, που έχει περάσει πλέον στην ιδιοκτησία του.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη

Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο αμήχανη όταν στο διπλανό πρώτο τραπέζι έφτασε ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με δύο νεαρές κοπέλες- ο πρώην εκδότης έπαιζε νωρίτερα μουσική σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης.   Τόσο ο Βασίλης Κικίλιας που καθόταν αριστερά της Τζένης, όσο και ο Πέτρος Κωστόπουλος, που καθόταν δεξιά της πρώην συζύγου του, αρνήθηκαν ευγενικά να βγάλουν φωτογραφίες. Στην παρέα της τελευταίας βρισκόταν μάλιστα και η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου- η Τζένη ήταν κριτής στους δύο πρώτους κύκλους του παιχνιδιού στον ΑΝΤ1.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κανείς από τους τρεις δεν χαιρέτησε κανέναν, ενώ εκείνη που αποχώρησε πρώτη – προτού ο Σάκης Ρουβάς ολοκληρώσει το πρώτο του πρόγραμμα-, ήταν η Τζένη Μπαλατσινού. Μόλις μάλιστα έφυγε η Τζένη, ο Πέτρος πήγε και κάθισε δίπλα στον (πρώην σύζυγο της Μαρίας Καλάβρια) Σάμι Φάις, ο οποίος ήταν και ένας από τους ανθρώπους που τον στήριξαν μετά την κατάρρευση της εταιρείας του το 2012.