Καίτη Γαρμπή: Φορούσε τελικά εσώρουχο στη Eurovision;
Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή: Φορούσε τελικά εσώρουχο στη Eurovision;

Καίτη Γαρμπή: Φορούσε τελικά εσώρουχο στη Eurovision;

Η Καίτη Γαρμπή, χαλαρή και ευδιάθετη, ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark και μίλησε για όλα.

Η Καίτη ξανασυνεργάζεται με τον Φοίβο μετά από 19 ολόκληρα χρόνια και αποκαλύπτει άγνωστα περιστατικά από την παλιά τους συνεργασία. Μίλησε ακόμα για τη Eurovision, τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά αλλά και για τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη.

Kαίτη και Eurovision

Η Καίτη Γαρμπή ήταν μία από τις αξιομνημόνευτες συμμετοχές της Ελλάδας στη Eurovision. Της έχει ξαναγίνει πρόταση και θα ήθελε να ξαναπάει;

Όπως πολύ καλά θα θυμούνται οι παλιοί, η Καίτη είχε κάνει μία αξιοπρόσεχτη εμφάνιση στη Eurovision με ένα φόρεμα που είχε “ταράξει” τα νερά. Το μυστήριο από τότε μέχρι σήμερα είναι αν φορούσε εσώρουχο σε εκείνη την εμφάνιση. Και ιδού τι απάντησε:

Ποιο τραγούδι ξεχώρισε και ποιο δεν της άρεσε μέχρι σήμερα στον Διαγωνισμό;

Η συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη

“Άλλος χαρακτήρας εγώ, άλλος η Πάολα” είπε χαρακτηριστικά η Καίτη και εξήγησε ότι η δική της συνεργασία με τον Νότη ήταν άψογη καθώς εκείνος φέρθηκε σαν κύριος.

Αυτό το “Κάτι” και ο καβγάς με τον Φοίβο

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν ήθελε να τραγουδήσει το “Κάτι” διότι περιείχε έναν επίμαχο στίχο για το “μέγεθος”. Μάλιστα καβγάδισε με τον Φοίβο γι’ αυτό. Τελικά όπως αποκαλύπτει, ο Φοίβος την ξεγέλασε και ηχογραφήθηκε ο στίχος χωρίς να το ξέρει η ίδια.

Στην ερώτηση του Θέμη αν το μέγεθος τελικά μετράει για τις γυναίκες, ήταν κατηγορηματική: