Καίτη Φίνου: “Πήγα με άλλον επειδή ο Πανταζής δεν μου τηλεφώνησε”
Ελλάδα

Καίτη Φίνου: “Πήγα με άλλον επειδή ο Πανταζής δεν μου τηλεφώνησε”

Καίτη Φίνου: “Πήγα με άλλον επειδή ο Πανταζής δεν μου τηλεφώνησε”

Η Καίτη Φίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “To Πρωινό” και στη Μαίρη Αρώνη για τη ζωή και την καριέρα της.

Για το πώς ξεκίνησε να παίζει σε κωμωδίες δήλωσε: “Δεν είχα ανάγκη να παίξω σε κωμωδίες, με έπεισαν. Όλες οι πρωταγωνίστριες της εποχής είχαν ένα ψώνιο, έτσι κι εγώ προτίμησα να αλλάξω ρεπερτόριο”, ενώ πρόσθεσε πως δεν θεωρούσε τον εαυτό της ψώνιο, γιατί πέρασαν αρκετά χρόνια για να καταλάβει πως είναι γνωστή στον κόσμο.

Η Καίτη Φίνου θεωρείται από τα sex symbols της εποχής, κάτι που η ίδια δεν θεωρεί ότι ισχύει. “Είχα το όνομα, αλλά ήμουν ένα αδύνατο κοριτσάκι, χωρίς στήθος. Κατακτήσεις είχα επειδή ήμουν η Φίνου”.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως έκανε το μεγαλύτερο της λάθος στα 36 της, όταν βρήκε έναν άνδρα που της παρείχε ασφάλεια, αλλά χώρισε από πείσμα δικό της.

Για τον Λευτέρη Πανταζή είπε πως τον χώρισε επειδή δεν της είχε τηλεφωνήσει, όταν είχε λιποθυμήσει στη σκηνή. “Του είχα στείλει μήνυμα πως αν δεν με πάρει σε 24 ώρες τηλέφωνο θα πάω με άλλον. Και πήγα”.

Τέλος είπε πως δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί και αρραβωνιαζόταν για να μην την “ζαλίζουν”. Με τον Στάθη Ψάλτη, μόνο, είχε αρραβωνιαστεί τέσσερις φορές!