Κάτια Ζυγούλη: Το instagram της γέμισε αγάπη
Ελλάδα

Κάτια Ζυγούλη: Το instagram της γέμισε αγάπη

Κάτια Ζυγούλη: Το instagram της γέμισε αγάπη

Η Κάτια Ζυγούλη είναι “περήφανη μαμά”. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται η φράση το μοντέλο φροντίζει να δείξει την αγάπη της στα τέσσερα παιδιά της σε κάθε περίσταση. Το instagram της άλλωστε έχει γεμίσει από φωτογραφίες τους, αλλά και του συζύγου της, Σάκη Ρουβά. Χαρακτηριστικές είναι οι τρεις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της. Τρεις φωτογραφίες που αναδεικνύουν στο έπακρο τη βασική της προτεραιότητα, που δεν είναι άλλη από την οικογένειά της.

Η Αναστασία Frida Kahlo

Το πρωί της Παρασκευής, η Κάτια Ζυγούλη ανάρτησε μια ιδιαίτερα όμορφη φωτογραφία της μεγάλης της κόρης. Η Αναστασία με λουλούδια στα μαλλιά και μακιγιάζ ώστε να παραπέμπει στη διάσημη ζωγράφο, μεταμορφώθηκε σε Frida Kahlo. Η μητέρα της πόσταρε όλο περηφάνεια τη μεταμόρφωση και σημείωσε στα Hashtag πως το όλο εγχείρημα αφορά σε κάποια σχολική εκδήλωση. Τόνισε επίσης πόσο πολύ αγαπά την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/BsfAW1SFw6b/

Ο Απόλλωνας στα χιόνια

Πριν από λίγες ημέρες, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά ανέβασε μια φωτογραφία του μικρού της γιου, Απόλλωνα να χαμογελά πανευτυχής στα χιόνια. “Snow (little) man” έγραψε περιγράφοντας τη χαρά του δίχρονου γιου της στο χιονισμένο τοπίο.

https://www.instagram.com/p/BsXaxptFQjp/

Το φιλί στον Σάκη Ρουβά

Την τριπλέτα της ευτυχίας, όπως αποτυπώνεται στο προφιλ του πρώην μοντέλου στο instagram, συμπληρώνει μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της. Η Κάτια Ζυγούλη δίνει ένα φλογερό φιλί στο στόμα στον Σάκη Ρουβά. Η φωτογραφία αναρτήθηκε με αφορμή τα γενέθλια του Pop Star πριν από πέντε ημέρες.

https://www.instagram.com/p/BsQlnxCHo4E/