Κατερίνα Στικούδη: Στη Βιέννη για το Europride
Ελλάδα

Κατερίνα Στικούδη: Στη Βιέννη για το Europride

Κατερίνα Στικούδη: Στη Βιέννη για το Europride

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στη Βιέννη για το φετινό Europride, δηλαδή το ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της LGBT κοινότητας και θα τραγουδήσει σε ένα live act, διαμορφωμένο για τη διοργάνωση, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Στην ίδια εκδήλωση, μάλιστα, θα είναι η Conchita Wurst ως οικοδέσποινα, αλλά και η Loreen. Αμφότερες έχουν κερδίσει τη Eurovision, η πρώτη το 2014 για την Αυστρία και η δεύτερη το 2012 για τη Σουηδία.

Η Κατερίνα Στικούδη ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τις δυο Eurostars και ειδικά την Conchita Wurst, την οποία είχε μιμηθεί με μεγάλη επιτυχία στο φετινό Your Face Sounds Familiar, κερδίζοντας στο συγκεκριμένο επεισόδιο.

Η Conchita μάλιστα είχε κάνει insta-story το post της Στικούδη, βάζοντας μια καρδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και οι 12 πόντοι πηγαίνουν στην… @stikoudikaterin ! Νικήτρια του #EurovisionNight η Κατερίνα Στικούδη σε μια τρομερή εμφάνιση ως Conchita Wurst! #Yfsf_Ant1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Your Face Sounds Familiar (@yfsf_ant1) στις

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβασε πολλά stories και φωτογραφίες από την αυστριακή πρωτεύουσα, δείχνοντας, έτσι, τον ενθουσιασμό της για την επικείμενη εμφάνισή της στη σκηνή του Europride 2019.

Η Κατερίνα Στικούδη, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην LGBT κοινότητα. Σε αντίθεση, βέβαια, με τις άλλες δύο τραγουδίστριες, η ίδια δεν εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Eurovision.

Όπως πάντα, προσέχει ιδιαίτερα το εκκεντρικό και εντυπωσιακό look της και αναμένεται να αποσπάσει θερμό χειροκρότημα.