Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο
Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται ότι έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Φίλιππου Τσαγκρίδη και ζει τον πιο υπέροχο Αύγουστο της ζωής της, όπως είχε παραδεχτεί σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε» έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωής.

«Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει μία απόφαση. Δε θέλω να ξαναμιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή και να μην απαντάω σε τίποτα. Υπήρξαν στιγμές που μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Στο παρελθόν έχω κάνει πολύ μεγάλα λάθη. Οπότε πια στο λέω εδώ. Σημείωσε τη μέρα και την ώρα. Από την Κατερίνα ποτέ πια τέτοιες δηλώσεις. Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου αφορά μόνο εμένα», είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show, ενώ είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελε να είναι ζευγάρι με τον νεαρό επιχειρηματία.

Από τότε, μέχρι σήμερα έχουν περάσει περίπου τέσσερις μήνες και η σχέση τους έχει προχωρήσει, με την Κατερίνα να έχει… ελευθερωθεί από τις ανασφάλειές της.

Μπορεί να μην μιλάει για τα προσωπικά της, ωστόσο δεν κρύβει τον έρωτάς της, ενώ φαίνεται ότι έχει χαλαρώσει αρκετά όσον αφορά στην εξωτερική της εικόνα, καθώς αυτό το καλοκαίρι ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία αμακιγιάριστη και με απεριποίητα μαλλιά.

Η 34χρονη παρουσιάστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό της, με το οποίο μένει μαζί στο σπίτι του, ενώ ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK!, του συνέλαβε στην παραλία, σε τρυφερά τετ α τετ, μέσα στη θάλασσα!