Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: “Η μεγαλύτερη τρέλα μας είναι τα παιδιά μας”
Ελλάδα

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: “Η μεγαλύτερη τρέλα μας είναι τα παιδιά μας”

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: “Η μεγαλύτερη τρέλα μας είναι τα παιδιά μας”

H Κατερίνα Καραβάτου κι ο Κρατερός Κατσούλης και, ύστερα από 10 χρόνια κοινής συμβίωσης, έχει φτιάξει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, ενώ ως δίδυμο ζουν τη μεγάλη επιτυχία της πρωινής εκπομπής τους.

Για την επιτυχία της εκπομπής τους , “Στη φωλιά των Κου Κου”, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: “Νιώθουμε ευτυχισμένοι και ευγνώμονες για αυτό που μας συμβαίνει. Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις πως αρέσει αυτό για το οποίο δουλεύεις σκληρά”, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος απάντησε και ο Κρατερός Κατσούλης, λέγοντας: “Το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ. Έχω μάθει πως όσο καλά και αν γίνεται κάτι, το κάνεις από την αρχή ξανά κάθε μέρα”.

Για το αν κέρδισαν το στοίχημα της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, η παρουσιάστρια είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά»: “Δεν βάζω στοιχήματα. Ωστόσο θέλω να ξανασυμβεί, γιατί όταν έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι που αγαπάς και βρίσκεται ένα περιβάλλον που σε φροντίζει, τότε θέλεις να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Έχω ζήσει επιτυχίες που μέσα μου δεν ήμουν καλά και πολύ άσχημες στιγμές που μέσα μου ήμουν εντάξει”.

Για το ύφος της εκπομπής, ο ηθοποιός τόνισε: “Το κανάλι ήξερε ποιοι είμαστε όταν μας έκανε την πρόταση και τι ήθελε από εμάς. Ήθελαν να φτιάξουν ένα πρωινό που να μην έχει σχέση με άλλο και θα κερδίσει τον κόσμο”.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε: “Επιθυμία τους ήταν να στήσουν μια εκπομπή πάνω σε ταλέντα που εμείς διαθέτουμε. Υπάρχει κάτι καλύτερο απ’ αυτό;  Όλα είναι πραγματικά ‘κου-κου’. Έχουμε μια διαφορετική ματιά από τις άλλες εκπομπές. Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε στα θέματα είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν θέλουμε να γίνουμε καυστικοί”.

Για το αν συζητούν θέματα της δουλειάς στο σπίτι τόνισαν αμφότεροι πως γίνεται όταν υπάρχει ανάγκη. Όσον αφορά για το ποιος έχει την περισσότερη υπομονή; Οι απόψεις διίστανται!

“Εγώ είμαι πιο υπομονετική” δήλωσε η Κατερίνα για να εισπράξει την επική απάντηση του Κρατερού: “Μεγάλο ψέμα αυτό. Η δική μου υπομονή είναι αντίστοιχη με μοναχού εκπαιδευόμενου 30 χρόνια στο βουνό”, με την παρουσιάστρια να επιμένει πως είναι υπομονετική σε όλη της τη ζωή.

Η Κατερίνα απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο στοιχείο του Κρατερού Κατσούλη: “Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλή αγάπη μέσα του και είναι πολύ δοτικός. Νοιάζεται και φροντίζει πάρα πολύ. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως είναι πολύ υπερβολικός σε όλα κι αυτό δημιουργεί μεγάλη σύγχυση”.

Στην αντίστοιχη ερώτηση για την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε: “Η Κατερίνα είναι βαθιά καλός άνθρωπος, αλλά πολύ ήρεμη πολλές φορές. Η ηρεμία της με ζορίσει”.

Όσον αφορά για τη μεγαλύτερη τους τρέλα; Αυτή είναι τα παιδιά τους, ενώ όπως τονίζουν πάνω απ’ όλα βάζουν την ευτυχία τους.