Κατερίνα Γερονικολού: “Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είμαι πολύ άτυχη”
Ελλάδα

Κατερίνα Γερονικολού: “Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είμαι πολύ άτυχη”

Κατερίνα Γερονικολού: “Αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, είμαι πολύ άτυχη”

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλούν για τη νέα τους ταινία με τίτλο “Για πάντα” στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, που πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους -κατά πάσα πιθανότητα- την Πρωτοχρονιά του 2020.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που υπογράφει τη διασκευή του σεναρίου και είναι παραγωγός της, υποδύεται τον σεφ, ενώ συνεργάζεται με τον σεφ της ψυχαγωγικής εκπομπής του Star, Λάμπρο Βακιάρο, τον οποίο ευχαρίστησε μέσω της κάμερας.

Όταν η ρεπόρτερ τον ρώτησε για την απόφασή του να συνεργαστεί με την σύντροφό του, εκείνος απάντησε: “Από την αρχή είπαμε ότι θα την κάνουμε μαζί την ταινία”.

Παράλληλα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολίασε το γεγονός ότι βρίσκεται πολλές ώρες της ημέρας με την αγαπημένη του καθώς, εκτός από τα γυρίσματα της ταινίας, οι δυο τους συνεργάζονται και στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη”, τονίζοντας ότι είναι μία ευκαιρία να βλέπει τη σύντροφό του του, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι αυξημένες.

“Δεν κάνουμε πρόβες στο σπίτι, αλλά βοηθάμε ο ένας τον άλλο, γενικότερα”, δήλωσε με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη η Κατερίνα Γερονικολού όταν ερωτήθηκε για τη συνεργασία της με τον σύντροφό της.

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα: “Δεν με φοβίζει το μαζί. Δεν ξέρω τι θα απαντούσα σε δύο χρόνια ή σε έναν χρόνο, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω απίστευτα όμορφα και το απολαμβάνω, γιατί δεν χρειάζεται να χωριστούμε για να δουλέψουμε”.

Τέλος, για τη συνεργασία τους με το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησαν τόσο ο Λάμπρος Βακιάρος όσο και ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιάννης Παπαδάκος.

Geronik