Καλομοίρα: Reunion με τον Κώστα Καραφώτη στη Νέα Υόρκη
Ελλάδα

Καλομοίρα: Reunion με τον Κώστα Καραφώτη στη Νέα Υόρκη

Καλομοίρα: Reunion με τον Κώστα Καραφώτη στη Νέα Υόρκη

Τους γνωρίσαμε το 2004 μέσα από τη συμμετοχή τους στο Fame Story του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την Καλομοίρα και τον Κώστα Καραφώτη, οι οποίοι συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη ύστερα από 15 χρόνια.

Η Καλομοίρα ζει στην αμερικανική πόλη μαζί με την οικογένειά της και ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο περιοδείας του με τη Γλυκερία στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Ο Κώστας Καραφώτης δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Reunion in New York City! Απλά δεν έχω λόγια γι’ αυτό το φωτεινό πλάσμα, που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να με γυρίσει 15 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές μας! Πλάσμα που μπαίνει σ’ έναν χώρο και φωτίζει ο κόσμος όλος! Δεν έχω λόγια κορίτσι μου όμορφο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Reunion in New York City! Απλά δεν εχω λόγια γι αυτό το φωτεινό πλάσμα,που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να με γυρίσει 15 χρόνια πίσω και να θυμηθούμε τις πιο όμορφες και αστείες στιγμές μας!Πλάσμα που μπαίνει σ έναν χώρο και φωτίζει ο κόσμος όλος!Δεν έχω λόγια κορίτσι μου όμορφο !♥️♥️!! @itskalomira #newyork #nightout #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Karafotis (@kostaskarafotis_official) στις

Από την πλευρά της, η Καλομοίρα σχολίασε: «Ήταν χαρά να είμαστε μαζί, Κώστα μου! Τόσες πολλές αναμνήσεις… Είμαι ευγνώμων για τη φιλία σου όλα αυτά τα χρόνια και πάντα θα νοσταλγώ το ταξίδι που κάναμε μαζί».