Jeff Bezos: Αυτή είναι η “πέτρα του σκανδάλου” που διέλυσε το γάμο του
Ελλάδα

Jeff Bezos: Αυτή είναι η “πέτρα του σκανδάλου” που διέλυσε το γάμο του

Jeff Bezos: Αυτή είναι η “πέτρα του σκανδάλου” που διέλυσε το γάμο του

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να κοπάσει ο θόρυβος από το διαζύγιο-βόμβα του Jeff Bezos και ήδη έγινε γνωστή και η αιτία του διαζυγίου, το “τρίτο” πρόσωπο στο γάμο του. Τα ξένα lifestyle περιοδικά ήδη έχουν εκτενή ρεπορτάζ τόσο για το προφίλ της νέας αγαπημένης του Mr Amazon όσο και των πικάντικων λεπτομερειών που οδήγησαν τον 25χρονο γάμο του σε διάλυση.

Ο Jeff Bezos και η σύζυγός του Mackenzie στο περσινό πάρτι των Χρυσών Σφαιρών - Photo: Zuma Press

Ο Jeff Bezos και η σύζυγός του MacKenzie στο περσινό πάρτι των Χρυσών Σφαιρών

Να προλάβει τα πρωτοσέλιδα προσπάθησε ο πλουσιότερος άνδρας του πλανήτη

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ των αμερικανικών περιοδικών, ο Bezos προχώρησε στην ανακοίνωση του διαζυγίου του σχεδόν λίγες ώρες μετά τις Χρυσές Σφαίρες για να προλάβει το παρακάτω εξώφυλλο που κυκλοφορεί σήμερα:

Είναι το αμερικάνικο gossip περιοδικό National Enquirer που στο εξώφυλλό του αλλά και στις εσωτερικές του σελίδες φιλοξενεί φωτορεπορτάζ από την εξωσυζυγική σχέση που ο Bezos δεν έκρυβε καν.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Mr Amazon είχε συνάψει σχέση εδώ και 8 μήνες με την 49χρονη παρουσιάστρια, Laura Sanchez, επίσης παντρεμένη, με τον Patrick Whitesell, μεγάλο ατζέντη του Hollywood.

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό, ο Bezos είναι τόσο ερωτευμένος που πήγαινε τακτικές διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς την ερωμένη του με το πανάκριβο ιδιωτικό του τζετ και της έστελνε πικάντικα μηνύματα και selfies στο κινητό της.

Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι οι παπαράτσι του ακολουθούσαν επί 4 μήνες τον Bezos σε 5 πολιτείες εντοπίζοντας κάθε φορά το παράνομο ζευγάρι, το οποίο όπως αναφέρεται συναντιόταν τουλάχιστον 6 φορές το 15ήμερο. Επίσης αναφέρεται ότι και οι δύο απατημένοι σύζυγοι δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Όταν όμως η MacKenzie Bezos ανακάλυψε τη σχέση θέλησε να δώσει τέλος στο γάμο τους.

Πέρασε το “όριο” ο Bezos

Η Lauren Sanchez και ο σύζυγός της Patrick Whitesell γνωρίζονται εδώ και χρόνια με το ζεύγος Bezos καθώς φέρονται να είναι γείτονες στο Seattle και να έχουν πολύ στενές φιλικές σχέσεις.

H Lauren Sanchez και ο ατζέντης σύζυγό της Patrick Whitesell το 2011- Photo: ZUMAPRESS.com

H Lauren Sanchez και ο ατζέντης σύζυγό της Patrick Whitesell το 2011

Η Sanchez λέγεται ότι πρωτοσυνάντησε τον Bezos ενώ κινηματογραφούσε πλάνα για το Blue Origin, ιδιοκτησίας Bezos.

To 2016 μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύζυγό της και τον Jeff στο πάρτι που διοργάνωσε η Amazon μετά τις Χρυσές Σφαίρες της χρονιάς.

Μία πηγή προσκείμενη στο ζεύγος Bezos, όμως, δήλωσε στην DailyMail.com ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα με το γάμο του εδώ και καιρό και προσπαθούσε να τα λύσει αλλά και ότι ο Bezos προχώρησε σε δεσμό αφότου είχε χωρίσει με τη γυναίκα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιο, ο Bezos απαθανατίστηκε ευδιάθετος και πολύ κοντά με την Sanchez στο πάρτι των φετινών Χρυσών Σφαιρών. Πηγές προσκείμενες στο ζεύγος Whitesell ισχυρίζονται ότι Lauren και Patrick έχουν χωρίσει εδώ και μήνες καθώς ο γάμος τους αντιμετώπιζε προβλήματα που δεν λύθηκαν.

Και αυτό σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τη φήμη που είχε γίνει κοινό μυστικό στα πηγαδάκια των χολιγουντιανών πάρτι, ότι δηλαδή υπάρχει παράνομη εξωσυζυγική σχέση μεταξύ του Bezos και της Sanchez.

Εκδίκηση του Τραμπ το πρωτοσέλιδο;

Το ρεπορτάζ του Enquirer  θεωρείται η μεγαλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία του περιοδικού που βασίστηκε σε πολύμηνο ρεπορτάζ με πολλές φωτογραφίες.

Κάποιες “φωνές” ισχυρίζονται, όμως, ότι πίσω από το ρεπορτάζ κρύβεται μια “καραμπινάτη” υπόθεση πολιτικής εκδίκησης.

Τι σημαίνει αυτό; Ο CEO του περιοδικού, David Pecker είναι πολύ γνωστός σύμμαχος του Τραμπ, τον οποίο πολέμησε σκληρά η εφημερίδα Washington Post, ιδιοκτησίας Bezos. Έτσι ο Τραμπ αναζητούσε έναν πολύ καλό τρόπο να τον εκδικηθεί.

Ποια είναι η εκρηκτική Lauren;

Η 49χρονη πρώην παρουσιάστρια, μητέρα 3 παιδιών, έχει μακρά καριέρα στην τηλεόραση. Υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Good Day LA στο Fox από το 2011 μέχρι το 2017.

Έχει επίσης εμφανιστεί ως ρεπόρτερ στο ψυχαγωγικό κανάλι Extra.

Το 2005 έγινε η πρώτη παρουσιάστρια του αμερικάνικου So You Think You Can Dance αλλά έφυγε μετά από μία σεζόν για να γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Υπήρξε συμπαρουσιάστρια του The View αλλά και ηθοποιός σε ταινίες όπως The Day After Tomorrow, Fight Club and Ted 2.

Η χυμώδης παρουσιάστρια Lauren Sanchez

Η χυμώδης παρουσιάστρια Lauren Sanchez

Αυτή τη στιγμή κάνει ένα πολύ πιο περιπετειώδες επάγγελμα: πιλοτάρει ελικόπτερο και έχει εξειδικευτεί στην εναέρια κινηματογράφηση για ταινίες.

Ο γάμος της το 2005 με τον Whitesell ήταν μεγάλη είδηση για το Χόλιγουντ αφού στους καλεσμένους συμπεριλαμβάνονταν τρανταχτά ονόματα του Χόλιγουντ όπως ο Ben Affleck και ο Matt Damon.

Φωτό: Zuma Press