Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η τρομακτική αλλαγή στη μύτη της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η τρομακτική αλλαγή στη μύτη της


Πένυ Μακρή

Το μήνυμα που έστειλε στις θαυμάστριές της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ιδιαίτερο σχήμα μύτης το οποίο διορθώνει με σωστό μακιγιάζ σε κάθε επίσημη εμφάνισή της.

Βέβαια η ίδια έχει αποδεχθεί την εικόνα της και έχει αγαπήσει τη μύτη της, γεγονός που θέλησε να μοιραστεί με τις followers της, οι οποίες τη ρωτούν αν έχει κάνει πλαστική για να τη διορθώσει.

Η Ηλιάνα ανέβασε δυο φωτογραφίας, «πειράζοντας» στη μία λίγο περισσότερο το σχήμα για να δείξει στα κορίτσια που δεν νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, ότι πρέπει να τον αγαπήσουν όπως είναι, χωρίς να αλλάξουν τίποτα.

«”Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;” Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

«Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;» Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία 🤪). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά ❤️ #cyranodebergerac

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on