Ιλένια Ουίλιαμς: Ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο Romeo Club
Ελλάδα

Ιλένια Ουίλιαμς: Ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο Romeo Club

Ιλένια Ουίλιαμς: Ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο Romeo Club

Η μουσική είναι στη ζωή της Ιλένιας Ουίλιαμς από όταν θυμάται τον εαυτό της  και ασχέτως με το τι ασχολείται σε κάθε περίοδο αυτής.

Δε θα μπορούσε να μην έχει πάρει άλλωστε και λίγο από το «μικρόβιο» του μπαμπά της Ρόμπερτ, το όνομα του οποίου ωστόσο δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ για να φτάσει στο αποτέλεσμα που επιθυμεί, χωρίς κόπο και προσπάθεια.

https://www.instagram.com/p/Bq8TOcGjNZg/?utm_source=ig_web_copy_link

«Ήθελα πάντοτε να λέω ότι τα έχω καταφέρει μόνη μου», είχε δηλώσει άλλωστε στο περιοδικό People και όπως φαίνεται, το είπε και το έκανε!

Η Ιλένια απολαμβάνει την επιτυχία με το πρώτο της τραγούδι «Πιάσε με» και πλέον είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, που δεν είναι άλλο από το να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο.

https://www.instagram.com/p/BzQNgXrIPTH/?utm_source=ig_web_copy_link

Η τραγουδίστρια αναμένεται να συμμετέχει στο νεανικό σχήμα που θα διασκεδάζει το κοινό στο Romeo Club, παρέα με τον Θοδωρή Φέρρη από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Το σχήμα θα συμπληρώνουν η ταλαντούχα Κατερίνα Λιόλιου και ο Χρήστος Ζωτιάδης.

Η Ιλένια έχει τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο στα βραδεία MAD, σε μια κοινή εμφάνιση μαζί με τις Κόνυ Μεταξά και Στεφανία.

Τότε με το κίτρινο φανταστικό φόρεμά της και την παρουσία της, άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, τις οποίες καλείται να… πραγματοποιήσει από τις 7 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται η πρεμιέρα της!