Οικονομόπουλος – Αραβανή: Πρώτη κοινή έξοδος μετά την “κρίση”
Ελλάδα

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Πρώτη κοινή έξοδος μετά την “κρίση”

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Πρώτη κοινή έξοδος μετά την “κρίση”

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή άφησαν πίσω τα “σύννεφα” στη σχέση τους και με τις κοινές εμφανίσεις τους έβαλαν τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

Την Παρασκευή η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Κέντρο Αθηνών και διασκέδασε με τις επιτυχίες του λαϊκού ερμηνευτή.

Χθες το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση μετά την “κρίση” στη σχέση τους.

Η κοπή της πίτας και η εμφάνιση του ζευγαριού

Το λαμπερό ζευγάρι παραβρέθηκε στο γνωστό bar restaurant, Telescope, στο Χαϊδάρι, για την κοπή της πίτας των επιχειρήσεων του Γιάννη Τσακουμάκου. Μεταξύ αυτών είναι και το Κέντρο Αθηνών όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Φωτογραφία από το event ανέβασε ο καλός φίλος του ζευγαριού, ο PR man Χάρης Σιανίδης, στην οποία το ζευγάρι φαίνεται χαλαρό και χαμογελαστό δίπλα στον Σάκη Ρουβά, την Τζένη Τζιβεριώτη και τον Γιάννη Τσακουμάκο.

Με αυτόν τον τρόπο ο τραγουδιστής και το μοντέλο θέλησαν να διαψεύσουν τα όποια σενάρια τους ήθελαν να τραβούν χωριστούς δρόμους.

https://www.instagram.com/p/BtwUcbHiaJ0/

Το Znews είχε αναφερθεί στο γεγονός ότι οριστικός χωρισμός δεν υπήρξε ποτέ για το ζευγάρι.

Το περιβάλλον τους επιβεβαίωνε ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση και προβληματισμός στη σχέση τους, αλλά πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού και οι δυο τους έκαναν προσπάθειες για να είναι καλά μαζί και φαίνεται πως τα κατάφεραν.

https://streamable.com/fp6t0

https://streamable.com/pdv42

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο συγκεκριμένο event είχε την τιμή να κόψει την πίτα, με τον Σάκη Ρουβά δίπλα του να αστειεύεται ευδιάθετος, όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω:

https://streamable.com/q0alh

https://streamable.com/3y4gi

https://streamable.com/4voim