Οικονομόπουλος – Αραβανή: Η «απάντησή» τους στα σενάρια χωρισμού
Ελλάδα

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Η «απάντησή» τους στα σενάρια χωρισμού

Οικονομόπουλος – Αραβανή: Η «απάντησή» τους στα σενάρια χωρισμού

Είναι λογικό ένα ζευγάρι όπως αυτό του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ευαγγελίας Αραβανή να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας και να προκαλεί έντονο ενδιαφέρον. Τα σενάρια που τους ήθελαν χωρισμένους είχαν κάποια βάση, αφού το περιβάλλον τους επιβεβαίωνε ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση και προβληματισμός στη σχέση τους.

Έτσι λοιπόν, στη συγκεκριμένη περίπτωση  η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ναι μεν η Ευαγγελία Αραβανή είχε φύγει από την πολυτελή μεζονέτα του Νίκου στη Βούλα αλλά οριστικός χωρισμός δεν υπήρξε ποτέ.

Ένας χωρισμός όχι τόσο οριστικός

Φαίνεται πως δεν άντεξαν για πολύ ο ένας μακριά από τον άλλον. Η παρουσιάστρια βρέθηκε χθες στο Κέντρο Αθηνών και διασκέδασε με τις επιτυχίες του συντρόφου της.

Ένα Instagram story του κοινού τους φίλου, Χάρη Σιανίδη, με tag τόσο την Ευαγγελία όσο και τον Νίκο  αποκάλυψε το “μυστικό”.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή κάνουν ξανά προσπάθειες για να τα ξαναβρούν και με αυτόν τον τρόπο, τουλάχιστον η Ευαγγελία, βάζει “φρένο” στα όσα ακούγονται περί οριστικού χωρισμού. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, η απόφαση για την εμφάνιση αυτή ανήκε στον Νίκο Οικονομόπουλο, καθώς το προηγούμενο βράδυ η 33χρονη παρουσιάστρια εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι του 34χρονου τραγουδιστή, όπου είχε πάει για να μιλήσουν για το μέλλον της σχέσης τους.

https://streamable.com/asrhu