“Η Παριζιάνα”: Όλη η showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της Μπέσυς Μάλφα
Ελλάδα

“Η Παριζιάνα”: Όλη η showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της Μπέσυς Μάλφα

“Η Παριζιάνα”: Όλη η showbiz στην επίσημη πρεμιέρα της Μπέσυς Μάλφα

Πλήθος καλλιτεχνών από τον χώρο της υποκριτικής τέχνης, της μουσικής αλλά και από άλλους χώρους του θεάματος έδωσαν το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Η Παριζιάνα” με τη Μπέσυ Μάλφα στον ομώνυμο ρόλο στο θέατρο Broadway.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Λουδάρος υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία του έργου, ενώ κρατά και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννης Κρητικός και Πέτρος Ξεκούκης, ενώ τα τραγούδια της παράστασης, τα οποία υπογράφει ο Μίμης Πλέσσας, ερμηνεύουν ζωντανά ο Κώστας Μαρτάκης και η Λένα Αλκαίου.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί ήταν φυσικά, οι δίδυμες κόρες της πρωταγωνίστριας, Όλγα και Νίκη Σκιαδαρέση.

Μπορεί το κλίμα κατά βάση να ήταν εύθυμο και όλοι -σχεδόν- οι καλεσμένοι να ευχαριστήθηκαν τη βραδιά, ωστόσο υπήρξαν και δύο απρόοπτα περιστατικά.

Το πρώτο αφορούσε τον Γιώργο Τσαλίκη και την Άντζελα Δημητρίου, οι οποίοι -για κακή τους τύχη συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς μετά τη διάλυση της συνεργασίας τους και ήρθαν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

Το δεύτερο, όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσω της εκπομπής “Μεσημέρι”, είχε πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ιωαννίδου, που έφυγε στα… μισά της παράστασης.

Ποιος ήταν ο λόγος;

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ηθοποιός δεν έγινε κάτι που την ενόχλησε στην παράσταση, αλλά το γεγονός ότι άργησε να ξεκινήσει ήταν η αιτία που έπρεπε να φύγει, καθώς είχε ένα προγραματισμένο ραντεβού με τον σύντροφό της.

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Ηλίας Βρεττός, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και πολλοί ακόμα.

Το φωτογραφικό υλικό: