Η αλήθεια για τη Σόφη Πασχάλη και τον Ηλία Γκότση
Ελλάδα

Η αλήθεια για τη Σόφη Πασχάλη και τον Ηλία Γκότση

Η αλήθεια για τη Σόφη Πασχάλη και τον Ηλία Γκότση

Εδώ και λίγο καιρό ακούγεται έντονα ότι ο νικητής του περσινού Survivor και η παίκτρια από τον πρώτο κύκλο του reality επιβίωσης είναι ζευγάρι. Κανείς από τους δύο δεν το είχε επιβεβαιώσει, ενώ το ταξίδι τους στην Κένια καθώς και οι τακτικές κοινές τους βραδινές εξορμήσεις φούντωναν τις φήμες. Μέχρι που ήρθε ένα δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας που θέλει τη Σόφη Πασχάλη και τον Ηλία Γκότση ερωτευμένους αλλά με άλλους!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Γκότσης φέρεται να είναι ζευγάρι με τη γυμνάστρια (και πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor) Εύη Σαλταφερίδου, ενώ η Σόφη -υποτίθεται πως- βγαίνει ρομαντικά ραντεβού με τον Κώνσταντίνο από τους Droulias Brothers.

Το Znews επικοινώνησε τόσο με τον Ηλία Γκότση, ο οποίος μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι με την Εύη «είμαστε μόνο φίλοι» και πως «δεν τρέχει τίποτα περισσότερο μεταξύ μας».  Παρόμοια αντίδραση είχε και η Σόφη Πασχάλη η οποία μας είπε ότι οι φήμες για εκείνη και τον Κωνσταντίνο βγήκαν προφανώς επειδή είχε μια συμμετοχή στο κλιπ του και πως είχαν βγει μόνο μια φορά με αφορμή -και μόνο- αυτή την εμφάνιση.

Όσο για τον Ηλία και τη Σόφη, που αυτή την εποχή μοντάρουν τον πιλότο της τηλεοπτικής ταξιδιωτικής τους πρότασης, διασκέδαζαν την περασμένη Παρασκευή μαζί στο Estate, αν και η αλήθεια είναι ότι ήρθαν και έφυγαν χωριστά.

Ο Ηλίας Γκότσης, η Λάουρα Νάργες, η Σόφη Πασχάλη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Βλάσης Χολέβας στο Estate – NDP