Hera Coll: Η καλλονή κόρη του Σπύρου Πώρου
Ελλάδα

Hera Coll: Η καλλονή κόρη του Σπύρου Πώρου

Hera Coll: Η καλλονή κόρη του Σπύρου Πώρου

Με μητέρα και πατέρα μοντέλα είναι λογικό η κόρη να βγει πανέμορφη και να ακολουθήσει τα ίδια μονοπάτια. Ο λόγος για την Hera Coll που είναι 22 ετών, ζει στην Ισπανία μαζί με τη μητέρα της και φυσικά είναι μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/Bq4hl_HgtmC/

Ο Σπύρος Πώρος που εργάζεται πλέον ως φωτογράφος, υπήρξε στα 90’s ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα, όπου ακολούθησε διεθνή καριέρα. Οι φωτογραφήσεις του έχουν φιγουράρει σε περιοδικά παγκοσμίου φήμης, ενώ από τον φακό του έχουν περάσει διάσημοι αστέρες όπως Harvey Keitel, Keira Knightley, Jennifer Lopez, Michael Stipe, David Byrne, Christopher North, Marc Anthony, Alessandra Ambrosio, και Kylie Bax, με την οποία έχει δυο κόρες.

Από τον πρώτο του γάμο με την Yolanda Gili απέκτησε και την Ήρα, η οποία απ’ ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες πήρε όλη την ομορφιά της μαμάς και του μπαμπά.

https://www.instagram.com/p/Bqxyev2AucZ/

Η Ήρα ή Hera Coll όπως την γνωρίζουν στην χώρα της ζει και εργάζεται ως μοντέλο στην Βαρκελώνη, ενώ παράλληλα σπουδάσει και τουριστικά. Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν μιλά σε καθημερινή βάση με τον πατέρα της, που ζει πλέον στη Νέα Ζηλανδία, νιώθει υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή της και προσπαθεί να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί τη χώρα μας.

https://www.instagram.com/p/Bp5INkxgrLL/

https://www.instagram.com/p/Bpz9ZfuAUES/