Γιώργος Μαυρίδης: Η αξιέπαινη πράξη του που πρέπει να βρει μιμητές
Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης: Η αξιέπαινη πράξη του που πρέπει να βρει μιμητές

Γιώργος Μαυρίδης: Η αξιέπαινη πράξη του που πρέπει να βρει μιμητές

Μία ασύλληπτη πράξη βίας έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό εις βάρος ενός κουταβιού μόλις δύο μηνών.

Η σκυλίτσα Παλόμα έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν βρέθηκε ακρωτηριασμένη βάρβαρα στην Ξάνθη ενώ της έριξαν οξύ στο στόμα και στο σώμα.

Παρά την ανείπωτη κτηνωδία που υπέστη σε τόσο νεαρή ηλικία το άτυχο ζώο, χάρη στη φροντίδα των γιατρών κατάφερε να επιζήσει, όμως ο δρόμος για την επούλωση των τραυμάτων της είναι ακόμη μακρύς και πολυδάπανος.

Τα “Αδεσποτούλια Ξάνθης” ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να υιοθετηθεί προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας της και τελικά βρήκαν έναν απροσδόκητο σύμμαχο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, ο Γιώργος Μαυρίδης ανέλαβε από χτες το κουτάβι ώστε να του παρασχεθεί κάθε βοήθεια, να γίνουν όλες οι εξετάσεις και το ζώο να γιατρευτεί.

Ο κτηνίατρος της οργάνωσης, η Μόλυ του Γιώργου και η Παλόμα με τον Γιώργο Μαυρίδη

Η Μόλυ φαίνεται απόλυτα σύμφωνη με την επιλογή του μπαμπά της

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει πολλές φορές αποδείξει τα φιλοζωικά του αισθήματα με καμπάνιες και αναρτήσεις. Ο ίδιος έχει μια σκυλίτσα, τη Μόλυ που είναι αχώριστος σύντροφός του.

Η ανάρτηση της οργάνωσης είναι ενδεικτική του πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη που αναλαμβάνει ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist, κάτι όμως που πολλαπλασιάζει και την αξία της πράξης του.

https://www.facebook.com/adespotouliaxanthis/posts/2637234139671589

Ο ίδιος ανέβασε και βίντεο από την κτηνιατρική κλινική όπου επισκέπτεται την Παλόμα, η οποία φαίνεται να αναρρώνει ικανοποιητικά.

https://streamable.com/37uo8