Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ερωτική επαφή και ο “μεθυσμένος” Σαίξπηρ
Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ερωτική επαφή και ο “μεθυσμένος” Σαίξπηρ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ερωτική επαφή και ο “μεθυσμένος” Σαίξπηρ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στο Χριστουγεννιάτικο ΠΟΥΦ, την διαδικτυακή εκπομπή στο Youtube με τον Διονύση Ατζαράκη, Εκεί, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τη συμμετοχή του στο Τατουάζ. Ο νικητής του Survivor όμως δέχτηκε τις προκλήσεις του κωμικού και έφερε εις πέρας όλες τις δοκιμασίες που του έβαλε.

Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του Alpha στάθηκε στην εμπειρία της υποκριτικής, αναφέροντας πως είναι μια μεγάλη ευθύνη, γιατί μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, αλλά έχει μια πολύ καλή ομάδα που τον αγκάλιασε και τον βοήθησε να εγκλιματιστεί γρήγορα.

Αργότερα, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις γυναίκες και το σεξ. Ερωτηθείς για το τι προσέχει σε μια κοπέλα, ο Ντάνος δήλωσε πως τον τραβά η ενέργειά της, θέλει να είναι όμορφη στα μάτια του και να έχει ωραία δάχτυλα στα πόδια! Σε ό, τι αφορά τώρα στο σεξ, ο τηλεοπτικός Στέφανος δήλωσε πως το πιο περίεργο πράγμα κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης είναι να μην ακούς τίποτα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκμυστηρεύτηκε στον συνομιλητή του, πως η πρώτη του φορά, είχε πολύ μικρή διάρκεια και συγκεκριμένα λίγα δευτερόλεπτα!

Η δοκιμασία του “ΠΟΥΦ”

Ο παρουσιαστής, Διονύσης Ατζαράκης, έβαλε στον πρωταγωνιστή του “Τατουάζ” μια ενδιαφέρουσα δοκιμασία. Ο νικητής του Survivor 1 κλήθηκε να απαγγέλλει τους στίχους του Σαίξπηρ, από τον Άμλετ, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να υποδυθεί κάποιον που κρυώνει, νυστάζει, είναι μεθυσμένος και θέλει να επισκεφθεί επειγόντως την τουαλέτα. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τέλος, αποκάλυψε πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει βιβλίο με την αφηγηματική αυτοβιογραφία του, την ημέρα των γενεθλίων του, στις 8 Ιανουαρίου.