Gigi Hadid: Εμμένει στην αρνητική άποψη που έχει για τη Μύκονο
Ελλάδα

Gigi Hadid: Εμμένει στην αρνητική άποψη που έχει για τη Μύκονο

Gigi Hadid: Εμμένει στην αρνητική άποψη που έχει για τη Μύκονο

H ανάρτηση της Gigi Hadid μετά τις διακοπές της στη Μύκονο, με την οποία απέτρεπε τους εκατομμύρια followers της να επισκεφτούν το νησί επειδή τη λήστεψαν δεν έμεινε χωρίς αντιδράσεις.

Δεκάδες ήταν αυτοί που δεν της αναγνώρισαν δίκιο στον τρόπο που εκφράστηκε.

Κάποιοι ήταν Έλληνες και κάποιοι όχι.

Μάλιστα τα σχόλια ήταν τόσα πολλά που “ανάγκασαν” τη Gigi να απαντήσει εκ νέου.

Ένα από αυτά τα σχόλια χαρακτηριστικά έλεγε:

“Αυτό είναι πολύ αγενές για την Ελλάδα και τους Έλληνες! Μία κύρια πηγή εσόδων για την Ελλάδα είναι ο τουρισμός και κυριολεκτικά δυσφημίζεις τη χώρα. Εκατομμύρια κόσμου επισκέπτονται τη Μύκονο κάθε χρόνο. Επειδή συνέβη σε σένα δε σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλους. Έχεις δει τα εγκλήματα και τους σκοτωμούς που γίνονται στη χώρα σου; Τις μαζικές ένοπλες επιθέσεις; Παρακαλώ! Τι σημαίνει αυτό ότι δεν πρέπει κανείς να επισκέπτεται τις ΗΠΑ; Τέτοιες γενικεύσεις και δηλώσεις είναι εχθρικές. Υπάρχουν δεκάδες ελληνικά νησιά. Τουλάχιστον να εκτιμήσεις την ομορφιά και την ιστορία της χώρας, της οποίας ο πολιτισμός διαμόρφωσε τη δική σου χώρα και κουλτούρα”.

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η Gigi θα ανασκεύαζε τη δήλωσή της, κάθε άλλο παρά αυτό έκανε αλλά επέμεινε στην άποψή της ότι η Μύκονος είναι επικίνδυνη.

“Θέλω να το κάνω ξεκάθαρο για όλους όσους σχολιάζουν που πιστεύουν ότι δεν αξίζω να έχω γνώμη για την εμπειρία μου και να προειδοποιήσω άλλους για αυτήν.

Με λήστεψαν μαζί με ακόμη 30 οικίες εκείνη τη βραδιά και μάλιστα κάποιες με απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατόν να επικοινωνήσω με καμία τοπική αρχή εκτός από τον ντόπιο άνδρα της προσωπικής μου ασφάλειας. Αυτό είναι ένα προνόμιο που δεν έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν στο νησί.

Αν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατευτείς και όταν ανοίγει φαίνεται ότι η εκπαίδευσή τους και ο εξοπλισμός τους δεν είναι αρκετός για να κρατούν τον κόσμο ασφαλή και να προλαμβάνουν τόσο μεγάλο αριθμό εγκλημάτων που διαπράττονται κάθε βράδυ εκεί (μιλώ μόνο για το συγκεκριμένο νησί όπου και έζησα αυτήν την εμπειρία).

Αυτήν την πληροφορία δεν την μαθαίνει ο κόσμος πριν επισκεφτεί το μέρος. Αν ήξερα ότι συμβαίνουν τόσο πολλά εκεί και ότι δεν μπορώ να με προστατέψω δεν θα πήγαινα.

Επομένως, αυτή είναι η άποψή μου που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αν δεν σας αρέσει  δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Τέλος, δουλεύω τρελά και δεν κάνω ποτέ ένα τέτοιο ταξίδι για μένα και τους φίλους μου, επομένως αν θέλω να ποστάρω φωτογραφίες αφού με λήστεψαν, θα το κάνω”, έγραψε αναφερόμενη σε σχόλια που της ζητούσαν να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες που ανέβασε από τη Μύκονο που της χάρισαν εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/B07Nqn6hSVQ/?utm_source=ig_web_copy_link