Γιάννης Βαρδής: “Αν ζούσε ο πατέρας μου θα έπεφτε πέλεκυς”
Ελλάδα

Γιάννης Βαρδής: “Αν ζούσε ο πατέρας μου θα έπεφτε πέλεκυς”

Γιάννης Βαρδής: “Αν ζούσε ο πατέρας μου θα έπεφτε πέλεκυς”

Στο “Μεσημέρι” μίλησε ο Γιάννης Βαρδής, για το νέο μέλος της οικογένειάς του, την κόντρα με τον Νίνο αλλά και με την τελευταία σύντροφο του πατέρα του.

“Θα ονομάσω τον γιο μου Αντώνη γιατί θέλω να συνεχιστεί το όνομα” είπε για το αγοράκι που απέκτησε πρόσφατα με τη σύντροφό του, Νατάσα Σκαφιδά.

Για τη διαδικτυακή “κόντρα” του με τον Νίνο είπε: “Δεν έχω τίποτα με τον Νίνο. Ήταν μία κακή στιγμή. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε καν να ασχοληθώ. Δεν μπορώ να πω ότι έχω μετανιώσει για το ποστ αλλά σίγουρα δεν με αντιπροσωπεύει”.

Για τη διαμάχη για το τραγούδι της Πάολας, ο τραγουδιστής είπε ότι περιμένει να οριστεί δικάσιμος. “Δεν έχω τίποτα με την Πάολα. Νομίζω το γνωρίζει και η ίδια ότι την αγαπάω πολύ”.

Ο Γιάννης Βαρδής όμως μίλησε και για τη Φιλοθέη Μωβ, την τελευταία σύντροφο του πατέρα του, με την οποία οι σχέσεις είναι τεταμένες.

“Δεν θα δώσω τόπο στην οργή. Θεωρώ ότι δεν φέρθηκε σωστά, δεν φέρθηκε με βάση τα λεγόμενα του πατέρα μου. Αν ήταν εδώ ο πατέρας μου και μπορούσε να δει τι έχει δοκιμάσει να κάνει αυτή η γυναίκα στα παιδιά του πιστεύω ότι θα έπεφτε πέλεκυς. Τον ήξερα πάρα πολύ καλά τον πατέρα μου”.