Γερμανού για Αργυρό: “Με άλλη γυναίκα θα κατασταλάξει”
Ελλάδα

Γερμανού για Αργυρό: “Με άλλη γυναίκα θα κατασταλάξει”

Γερμανού για Αργυρό: “Με άλλη γυναίκα θα κατασταλάξει”

Οι φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να διατηρεί σχέση με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου από το καλοκαίρι, αλλά πλέον να είναι χωρισμένοι, έχουν φουντώσει για τα καλά, μετά το χθεσινό ρεπορτάζ της Νανάς Ηλιοπούλου στην εκπομπή του Alpha, «Τι λέει;».

Μπορεί πρόσφατα κάποιοι να έκαναν λόγο για μια μικρή ρήξη στη σχέση τους, η οποία ξεπεράστηκε, αλλά πηγές της εκπομπής αναφέρουν πως ο τραγουδιστής με το μοντέλο έχουν χωρίσει οριστικά. Αιτία χωρισμού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τελευταίας, ήταν ο κρυφός γάμος που είχε το μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM.  Ο καλλιτέχνης  φέρεται να το έμαθε από την τηλεόραση και φαίνεται ότι τον ενόχλησε κυρίως το γεγονός πως η Ηλιάννα δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον αρχιτέκτονα.

Οι φωτογραφίες από τον γάμο της Ηλιάννας Παπαγεωργίου

Στο ίδιο μήκος κύματος η Ναταλία Γερμανού στη σημερινή εκπομπή της, άφησε να εννοηθεί πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και πως από την πλευρά του λαϊκού ερμηνευτή δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για επανένωση, αλλά και ότι πιθανότατα υπάρχει νέα γυναίκα στη ζωή του τραγουδισή.

“Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και έχω την εντύπωση πως με άλλη γυναίκα θα κατασταλάξει, μη μου ζητήσετε να πω κάτι περισσότερο. Αυτή τη στιγμή που έχει φτάσει σε ένα pick της καριέρας του πάρα πολύ καλό, ξέρει πολύ καλά ποια γυναίκα έχει ανάγκη” είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του “Καλύτερα δεν γίνεται”.

https://streamable.com/uknt4