Γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Ελλάδα

Γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Το μεσημέρι της Πέμπτης έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Σε δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” την Παρασκευή, είπε πως ο τοκετός ήταν προγραμματισμένος, καθώς η δεύτερη κόρη της είχε πάρει βάρος και της συνέστησαν να προχωρήσουν με τη διαδικασία. Η  κόρη της ηθοποιού χαίρει άκρας υγείας και ζυγίζει 3,6 κιλά.

Μιλώντας στην εκπομπή μέσα από το μαιευτήριο, η Πηνελόπη μίλησε για τις πρώτες ώρες με το δεύτερο παιδί της.  Όπως είπε, είναι πολύ ήσυχη. “Με λυπήθηκε ο Θεός και μου έφερε ένα πολύ ήσυχο παιδί. Είμαστε πανευτυχείς”. Επίσης, η ηθοποιός ξεκίνησε τον θηλασμό, κάτι που δεν την δυσκόλεψε τόσο, όσο μετά την πρώτη της γέννα.

Όσο για τον σύζυγό της; “Λένε ότι το δεύτερο παιδί φέρνει μια ισορροπία” είπε. Η ηθοποιός ανέφερε πως εκείνος της στάθηκε πολύ πριν το χειρουργείο που αισθανόταν λίγο φοβισμένη. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει μια ακόμη κόρη, η οποία σε λίγο καιρό θα κλείσει τα 4.

https://www.instagram.com/p/BqP3s20F00B/

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανάρτησε μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, με το νέο μέλος της οικογένειάς της στην αγκαλιά. “Καμιά λέξη δεν είναι η σωστή για να περιγράψει πώς νοιώθω… Ευγνωμοσύνη, έρωτας, αγάπη, ευτυχία, ευλογία, ολοκλήρωση” έγραψε και ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν ευχές.