Εύη Βατίδου: Η σκληρή κριτική στον Νίκο Μουτσινά
Ελλάδα

Εύη Βατίδου: Η σκληρή κριτική στον Νίκο Μουτσινά

Εύη Βατίδου: Η σκληρή κριτική στον Νίκο Μουτσινά

Με ιδιαίτερα σκληρά λόγια απάντησε η Εύη Βατίδου-αν και μεταχρονολογημένα- στον Νίκο Μουτσινά, με αφορμή  ένα απόσπασμα από τη «Χρυσή Τηλεόραση» της εκπομπής «Για την παρέα».

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε όσα είπε το πρώην μοντέλο για το Greece’s Next Top Model και για το αν θα άφηνε την κόρη της να δηλώσει συμμετοχή στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι.

Μια Εύη Βατίδου δεν δέχεται κριτική

«Στο συγκεκριμένο το ελληνικό, όχι», είχε απαντήσει η Εύη Βατίδου, σε ερώτηση για το αν θα έστελνε την κόρη της στο GNTM. «Δεν θα την άφηνα. Δεν θα τους έκανα αυτή τη χάρη με τίποτα» είχε προσθέσει.

«Σιγά μην αφήσω το δικό μου το παιδί να το κριτικάρουν αυτοί. Είσαι καλά; Ολόκληρη Εύη Βατίδου θα αφήσω το παιδί μου να το κριτικάρουν, αν μπορεί ή δεν μπορεί να γίνει μοντέλο, η συγκεκριμένη κριτική επιτροπή; Όχι», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στο αν η ίδια θα έλεγε «ναι» σε μια θέση στην κριτική επιτροπή: «Ναι θα πήγαινα και θα το έκανα και καλύτερα».

Ο σχολιασμός του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε τα νεύρα της

«Μέχρι το μισό το άκουγα, μετά λίγο κάηκα» είπε αρχικά ο παρουσιαστής και στη συνέχεια αναρωτήθηκε γιατί το παιδί της Βατίδου δεν μπορεί να κριθεί, απλά επειδή η μητέρα του ήταν μοντέλο.

Στη συνέχεια σχολίασε όλα όσα υποτιμητικά είπε για το GNTM και τους κριτές και την έστειλε στην Tyra Banks. Όσο για το κραγιόν; Θετικά τα σχόλια, αλλά μέχρι εκεί.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου:

Το πάτημα με το κραγιόν της Εύης

Το πρώην μοντέλο εκνευρίστηκε με το σχολιασμό του παρουσιαστή της εκπομπής «Για την Παρέα» και περίπου μία εβδομάδα μετά, θυμήθηκε να του απαντήσει μέσω Instagram.

«Σχετικά με τα σχόλια σου στην εκπομπή σου και το μονταρισμένο βίντεο που κόβεις το λόγο μου για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και την κακή απόδοση δημοσιογραφίας όπως αποκαλείσαι Δημοσιογράφος -παρουσιαστής – ηθοποιός σου απαντώ ” Το λάθος είσαι ΕΣΥ ” και “Το κραγιόν μου που σου αρέσει θα στο στείλω να το δοκιμάσεις! ΚΥΡΙΕ …» και έκανε tag τον Νίκο Μουτσινά.

https://www.instagram.com/p/Btlo7gohgcY/?utm_source=ig_web_copy_link

Νίκο Μουτσινά μείνε μακριά, θα σε… τακουνιάσει!