Ελισάβετ Μουτάφη: «Κάθε φορά που σκέφτομαι το MEGA στεναχωριέμαι»

Ελισάβετ Μουτάφη: «Κάθε φορά που σκέφτομαι το MEGA στεναχωριέμαι»


ZNEWS Team

«Είναι μια θλιβερή ιστορία»

Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι «παιδί» του MEGA και κάθε φορά που φέρνει μνήμες στο μυαλό της στεναχωριέται.

«Καλύτερα να μην συζητήσουμε για το MEGA. Είναι μία θλιβερή ιστορία, κάθε φορά που τη σκέφτομαι στεναχωριέμαι. Ήμουν παιδί του MEGA και για να είμαι ειλικρινής, όταν ζεις όλο αυτό, όταν αποτελείς κομμάτι των ποιοτικών δουλειών που γίνονται σε αυτό το σταθμό και ξαφνικά εξαφανίζεται το κανάλι, δεν μπορείς παρά να μη στεναχωριέσαι.

Όσον αφορά τώρα στο τι μου λείπει, δεν θα μιλήσω για τα οικονομικά, έχει συζητηθεί πολύ. Οι παραγωγές, τις εποχές που υπήρχε άνεση, ήταν τελείως διαφορετικές με αυτό που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Αυτό, λοιπόν, μου λείπει, οι καλές παραγωγές, αλλά ευτυχώς έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τη σειρά μας, τα πράγματα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν πολύ», δήλωσε στο περιοδικό TV kous kous και τόνισε:

«Εδώ και πολλά χρόνια λέω ότι χρειάζονται προσοχή και ισορροπία, δεν πρέπει να μας ξαναπιάσει υστερία για τον αριθμό των σίριαλ που θα βγαίνουν στον αέρα. Υπήρξε μία εποχή που έκαναν 100 σίριαλ και τα μισά κόβονταν στα μισά της σεζόν. Δεν έχει νόημα και λογική να γίνεται αυτό, καλύτερα να γίνονται λιγότερα πράγματα αλλά να έχουν συνέχεια και ο κόσμος να μη χάνει τη δουλειά του. Πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Οι πολλές σειρές δεν μπορούν να υποστηριχτούν από τα κανάλια για χιλιάδες λόγους».