Ελεονώρα Μελέτη: “Με το που γέννησα ήταν σαν να μου κάνανε λοβοτομή”
Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: “Με το που γέννησα ήταν σαν να μου κάνανε λοβοτομή”

Ελεονώρα Μελέτη: “Με το που γέννησα ήταν σαν να μου κάνανε λοβοτομή”

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της “Μεσάνυχτα”, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για την εκπομπή της και τον πρώτο της καλεσμένο τον 27χρονου Αλέξη Μίχου από τη Ζάκυνθο, που τον Μάιο του 2018, σκότωσε με τρεις σφαίρες τον πατέρα του.

Η Ελεονώρα είπε πως είναι μια “πραγματικά συγκλονιστική ιστορία”.

Η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της θα φιλοξενήσει απόψε και την ηθοποιό Ελένη Ράντου, για την οποία η παρουσιάστρια είπε πως είναι πολύ ωραία συνομιλήτρια.

Για την πρεμιέρα της, δήλωσε: “Πάω με άγνοια κινδύνου στα καινούρια πράγματα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος”.

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη μητρότητα: “Δεν έχουμε όλες οι γυναίκες τις ίδιες ανάγκες. Υπάρχει ένα κλισέ, ότι η γυναίκα ολοκληρώνεται μέσα από ένα παιδί. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό” και συμπλήρωσε “δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου, πονούσα, νύσταζα”.

Για το πόσο έτοιμη ήταν να γίνει μητέρα η Ελεονώρα σχολίασε “εγώ με το που γέννησα ήταν σαν να μου κάνανε λοβοτομή. Μπήκα άλλη και βγήκα άλλη”.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον ελεύθερο χρόνο μετά τον ερχομό του μωρού της, “για πολλούς μήνες δεν υπήρχε ο εαυτός μου στο προσκήνιο”.

Για τον σύζυγό της, Θοδωρή με τον οποίο είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο προτού παντρευτούν είπε, “δεν έχουμε ζήσει μια ιστορία με μεγάλο παρελθόν και έτσι δεν έχουμε προλάβει να βαρεθούμε”.