Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν σκέφτομαι να κάνω δεύτερο παιδί στο άμεσο μέλλον»
Ελλάδα

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν σκέφτομαι να κάνω δεύτερο παιδί στο άμεσο μέλλον»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν σκέφτομαι να κάνω δεύτερο παιδί στο άμεσο μέλλον»

Πολύς λόγος έγινε για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός κομμωτής στην κουμπάρα του Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό Gala για τις συνεντεύξεις που τη συγκίνησαν και της άρεσαν, όπως αυτή με τον Πάνο Καλλίτση, παρά το γεγονός ότι δημιουργήθηκε ντόρος και κατέληξε σε εξώδικο από την Έλενα Χριστοπούλου.

«Σε κάποιες έκλαψα, αλλά απαγορεύω να προβάλλεται, ζητώ πάντα να κόβεται στο μοντάζ. Με συγκλόνισε η ιστορία του Πυροσβέστη που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι, αλλά και ενός ζευγαριού όπου σε ένα βράδυ ο άντρας έμεινε ανάπηρος. Μου άρεσε πολύ η συνέντευξη με τον Πάνο Καλλίτση. Ήμουν ο άνθρωπος που τον συνόδευσε στην αναμονή του χειρουργείου, τον έχω δει με τη σφαίρα στην καρδιά. Ένιωθα όμως σαν να τα άκουγα για πρώτη φορά, ίσως γιατί ο τρόπος που τα περιέγραφε ήταν συγκλονιστικός», δήλωσε η Ελενονώρα Μελέτη.

Όσο για την αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου και το εξώδικο που έστειλε, τόνισε: «Όχι δεν στεναχωρήθηκα. Δεν θεωρώ ότι έκανα λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη έχει περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτόν τον τρόπο. Ok δεκτό».

Για την αλλαγή στη ζωή της με τον γάμο και τον ερχομό του παιδιού της: «Δεν ξέρω τι από τα δύο με άλλαξε γιατί έγιναν ταυτόχρονα. Κοίτα, εμένα ο γάμος ως θεσμός μου είναι παντελώς αδιάφορος. Δεν ένιωσα παντρεμένη, νιώθω ότι πορεύομαι με τον πατέρα του παιδιού μου και τον άνθρωπό μου και για αυτό δεν έχω κάνει και θρησκευτικό γάμο και δεν νομίζω να κάνω κιόλας. Τον πολιτικό τον έκανα γιατί ο Θοδωρής ήθελε να έχει το παιδί το επίθετό του από το νοσοκομείο».

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερο παιδιού: «Δεν σκέφτομαι να κάνω δεύτερο παιδί. Διαβάζω που γράφουν για μένα ότι είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδί και αναρωτιέμαι που τα βρίσκουν αυτά; Όχι δεν το σκέφτομαι. Ακούγεται ίσως άσχημο για γυναίκες που έχουν πολλά παιδιά ή για γυναίκες που δεν έχουν παιδιά. Ίσως κάποιες να με καταλαβαίνουν και άλλες ίσως όχι. Για το άμεσο μέλλον όμως δεν σκέφτομαι να κάνω άλλο παιδί».