Ελένη Βουλγαράκη: Πώς σχολίασε τον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου;
Ελλάδα

Ελένη Βουλγαράκη: Πώς σχολίασε τον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου;

Ελένη Βουλγαράκη: Πώς σχολίασε τον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου;

Η Ελένη Βουλγαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή εκπομπή του OPEN, κάθε Σαββατοκύριακο, “Έλα Χαμογέλα“, αλλά και για τον χωρισμό της παρουσιάστριας, Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η νοσηλευτική και η ερωτική απογοήτευση

Για ποιους λόγους εγκατέλειψες τη Νοσηλευτική;

Γιατί δεν κατάφερνα να αφήσω τη δουλειά έξω από το σπίτι. Μια φορά πέθανε ένας ασθενής μπροστά στα μάτια μου και επί μία εβδομάδα τον έβλεπα στον ύπνο μου! Ευτυχώς κατάλαβα σχετικά γρήγορα ότι δεν κάνω για νοσηλεύτρια. Επίσης, συνειδητοποίησα ότι έχω αρρωστοφοβία και μικροβιοφοβία. Κατά φαντασίαν ασθενής!

Με τη δημοσιογραφία πώς αποφάσισες να ασχοληθείς;

Τελειώνω την πρακτική μου ως νοσηλεύτρια στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφω στην Καστοριά γιατί διατηρούσα εκεί μια σχέση πέντε χρόνων με ένα αγόρι και ήθελα να είμαι μαζί του. Ήμουν και μικρή ηλικιακά και το ζούσα έντονα. Όταν, βέβαια, του πρότεινα να συγκατοικήσουμε, δεν τον είδα πολύ θερμό και για να του τη σπάσω είπα «Εντάξει, θα φύγω στην Αθήνα να σπουδάσω Δημοσιογραφία». Πίστευα ότι θα με απέτρεπε, αλλά μου απάντησε «Να πας!». Από πείσμα ήρθα στην Αθήνα και στη σχολή του ΑΝΤ1. Με μισή καρδιά… Μέχρι την τελευταία μέρα, θυμάμαι, είχα κλειστεί στο σπίτι και έκλαιγα!

Τα πρώτα βήματα και το “τυχαίο δοκιμαστικό”

Μία συγκυρία έφερε την Ελένη Βουλγαράκη στην… πόρτα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Τελειώνεις τη σχολή δημοσιογραφίας και μετά πού βρίσκεις δουλειά;

Ξεκίνησα ως βοηθός παραγωγής στον Rythmos FM, μετά στο τμήμα Μάρκετινγκ και κάπως έτσι βρέθηκα στο Mad –ύστερα από οντισιόν–, όπου ανέλαβα τη δική μου εκπομπή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Τώρα κλείνω σχεδόν τέσσερα χρόνια στο Mad.

Παράλληλα, τώρα συμμετέχεις στην εκπομπή του Open “Έλα Χαμογέλα”, με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χριστίδου. Πώς προέκυψε η πρόταση;

Είναι πολύ αστείο! Κάθομαι ένα μεσημέρι στο σπίτι και με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου και hair expert Νικόλας Βιλλιώτης και μου λέει: «Έλα, Βουλγαράκη, θέλει να σου μιλήσει η Σίσσυ Χρηστίδου».

Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, αλλά από την άλλη γραμμή άκουσα τη Σίσσυ να μου λέει «Δεν θα το πιστέψεις! Έχω ακούσει τυχαία το όνομά σου δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα. Στήνουμε μια εκπομπή, θέλεις να περάσεις από ένα δοκιμαστικό;». Η αλήθεια είναι πως σε εκείνο το δοκιμαστικό είχαμε γελάσει πολύ, κάπως «κουμπώσαμε» από την αρχή.

Ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου

Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στους συνεργάτες της να υποπτευτούν κάποιο πρόβλημα στα προσωπικά της.

«Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα, που η εκάστοτε οικογένεια προσπαθεί να διαχειριστεί. Σε εμένα, όπως ήταν και λογικό, δεν είχε επικοινωνήσει κάτι. Έτσι το μυαλό μου δεν πήγε ποτέ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ώστε να παρατηρήσω αλλαγή στη συμπεριφορά της. Όμως, θαυμάζω τη Σίσσυ. Παρ’ όλα όσα μπορεί να είχε στο μυαλό της αυτό το διάστημα, ήταν εκεί κάθε Σαββατοκύριακο, στην εκπομπή, χαρίζοντας επί τρεις ώρες το πιο ειλικρινές χαμόγελο. Αυτό θέλει πολλή δύναμη», δήλωσε η Ελένη Βουλγαράκη.