Έλενα Παπαρίζου: Φωτογραφίζεται με τη μητέρα της
Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Φωτογραφίζεται με τη μητέρα της

Έλενα Παπαρίζου: Φωτογραφίζεται με τη μητέρα της

Η Έλενα Παπαρίζου βραβεύθηκε, χθες, στον τόπο καταγωγής και της, και η μητέρα της ήταν δίπλα της. Η κ. Ευφροσύνη έκανε πάνω από 3.000 χιλιόμετρα, αφού ζει στη Σουηδία, για να είναι κοντά στην κόρη της.

Η Έλενα Παπαρίζου, με ανάρτησή της στο Instagram και με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα: «Μάνα είναι μόνο μία! Χθες είχα την τιμή να με βραβεύσει ο τόπος μου και η μανούλα μου έκανε πάνω από 3.000 km για να βρεθεί δίπλα μου. Έκπληξη! Όχι ότι δεν ταξίδεψαν και όλοι οι άλλοι για να είμαστε μαζί σε αυτή την όμορφη στιγμή, αλλά η μάνα μου πραγματικά είναι πάντα δίπλα μου! Στα δύσκολα και στα εύκολα… Στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα… Στις λύπες και στις χαρές… Μανούλα μου, ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου κάθε μέρα. Ξέρω πως μοιάζω πολύ στον πατέρα μου στον χαρακτήρα, αλλά δεν παύω ποτέ να είμαι γυναίκα και θέλω πολύ να γίνω σαν και εσένα!».

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μάνα είναι μόνο μία!!! Χθες είχα την τιμή να με βράβευσει ο τόπος μου και η μανούλα μου έκανε πάνω από 3000 km για να βρεθεί δίπλα μου. Έκπληξη!!!!! Όχι ότι δεν ταξίδεψαν και όλοι οι άλλοι για να είμαστε μαζί σε αυτή την όμορφη στιγμή… Αλλά η μάνα μου πραγματικά είναι πάντα δίπλα μου!! Στα δύσκολα και στα εύκολα… Στα δυσάρεστα και τα ευχάριστα… Στις λύπες και στις χαρές….. Μανούλα μου ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου κάθε μέρα. Ξέρω πως μοιάζω πολύ στον πατερα μου στον χαρακτήρα… Αλλά δεν παύω ποτέ να είμαι γυναίκα και θέλω πολύ να γίνω σαν και σένα! Μανούλα μου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις