Έλενα Ακρίτα – Έλλη Στάη: «Φουντώνει» η κόντρα στα social media
Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα – Έλλη Στάη: «Φουντώνει» η κόντρα στα social media

Έλενα Ακρίτα – Έλλη Στάη: «Φουντώνει» η κόντρα στα social media

Μία φωτογραφία της Έλλης Στάη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open και την Έλενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος/κριτικός σχολίασε τη φωτογραφία από τη γιορτή της Δημοκρατίας, στην οποία φαίνεται η Έλλη Στάη να μιλάει στο αυτί του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;

Edit. Επειδή τωρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η πρoσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least», εγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10156860780964177

Λίγο αργότερα, η Έλλη Στάη απάντησε με μια φωτογραφία παρέα με την Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγό του πρωθυπουργού, από την Πάτμο, γράφοντας: «Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα».

https://www.instagram.com/p/B0Y9WVXFVGo/?utm_source=ig_web_copy_link

Σήμερα, η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η αδέσμευτη δημοσιογραφία: με Κυριάκο στη δεξίωση, με Μαρέβα διακοπές. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντικειμενικές συνεντεύξεις που θα δώσει το πρωθυπουργικό ζεύγος στην αγαπητή συνάδελφο».

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10156866179324177