Έκτορας Μποτρίνι: Η απάντηση στην καταγγελία για «βασανιστήρια» σε εστιατόριό του
Ελλάδα

Έκτορας Μποτρίνι: Η απάντηση στην καταγγελία για «βασανιστήρια» σε εστιατόριό του

Έκτορας Μποτρίνι: Η απάντηση στην καταγγελία για «βασανιστήρια» σε εστιατόριό του

Ένας μαθητευόμενος ηλικίας 19 ετών, ο οποίος εργαζόταν σε εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, προέβη σε καταγγελία κατά του “υπεύθυνου σεφ του μαγαζιού”, όπως τον αναφέρει,, κατηγορώντας τον ότι τον έκαψε με λάδι και με καυτή σπάτουλα στα χέρια επίτηδες.

Ο Έκτορας Μποτρίνι πήρε κατευθείαν θέση, έχοντας ενημερωθεί για το γεγονός, ενώ μίλησε στο Corfu tv και αποκάλυψε ότι ο σεφ του έχει απομακρυνθεί ήδη από το εστιατόριο.

«Ήμουν με τον σεφ μου και μάθαμε το συμβάν στον δρόμο για την ακρίβεια. Έχει απομακρυνθεί το ένα άτομο που εμπλέκεται, ενώ το άτομο που έκανε την καταγγελία, δεν έχει υπογράψει την παραίτησή του, ούτε καν έχει έρθει να την πάρει. Αυτό το λέω για τα τυπικά. Δούλευε δυο μήνες σε εμάς, ήταν μαθητής, έγινε μια διαμάχη δύο νέων, σε καμία περίπτωση δεν ήταν υπεύθυνος εστιατορίου. Ήταν ένας μαθητής και ένας μάγειρας Α. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν σεφ, ο σεφ ήρθε απόψε και είναι στην κουζίνα, ήταν μαζί μου στην Χαλκιδική για τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Όλη αυτή η ιστορία έχει γίνει εδώ και 15 μέρες και οι τελευταίες λέξεις του 20χρονου που έκανε την καταγγελία ήταν “Κουράστηκα και θέλω να φύγω”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Έκτορας δεν έμεινε μόνο σε δηλώσεις αλλά ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram, μαζί με νέους επίδοξους σεφ που εργάζονται για εκείνος και έγραψε: «Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας, παραμένει ψέμα…όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια».

https://www.instagram.com/p/B0zBhViKrWN/?utm_source=ig_web_copy_link