«Ευτυχείτε»: Πώς σχολιάστηκαν οι φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού από τη Θεσσαλονίκη;

«Ευτυχείτε»: Πώς σχολιάστηκαν οι φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού από τη Θεσσαλονίκη;


ZNEWS Team

Το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του ΟΚ! έδωσε τροφή για πολλά σχόλια

Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! βρέθηκε στο «Ευτυχείτε» και όπως είναι φυσικό το εξώφυλλό του έδωσε τροφή για σχόλια στο πάνελ της εκπομπής.

Το περιοδικό είχε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από τις χαλαρές βόλτες της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του υπουργού Υγείας στην 84η ΔΕΘ.

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός ότι η Τζένη φορούσε ριχτό ρούχο «πυροδότησε» τη φήμη ότι μπορεί να είναι έγκυος.

Η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να δικαιολογήσει το όλο θέμα αποδίδοντάς το στο ότι μπορεί να διανύει τις μέρες πριν από την περίοδό της που όλες οι γυναίκες εμφανίζουν ένα πρήξιμο.

Επίσης, όπως είπε, είναι λογικό -είτε είναι είτε δεν είναι έγκυος- να θέλει να χαρίσει ένα παιδί στον σύντροφό της και ανέφερε την περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.

«Η αλήθεια είναι υπήρχε αυτή η φήμη ότι το ήθελα πολύ και από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους. Επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο δεδομένο και η Τζένη είχε δείξει τη δυσαρέσκειά της πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αλλά να πω ψέματα ότι αυτές οι φωτογραφίες δεν παραπέμπουν σε κάτι; Από την άλλη όμως μπορεί να φταίει το ρούχο», ήταν το σχόλιο του Νίκου Γεωργιάδη.

Ακούστε πώς σχολιάστηκαν οι φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια: