Δούκισσα Meghan: Το BBC κάνει τη ζωή της μιούζικαλ
Ελλάδα

Δούκισσα Meghan: Το BBC κάνει τη ζωή της μιούζικαλ

Δούκισσα Meghan: Το BBC κάνει τη ζωή της μιούζικαλ

Η ζωή της Δούκισσας του Sussex έγινε πηγή έμπνευσης για ένα ραδιοφωνικό μιούζικαλ που θα μεταδοθεί από το BBC.

Η Δούκισσα Meghan, θα είναι το θέμα επεισοδίου της σειράς 15 Minute Musical του BBC Radio 4 με τίτλο The Sixth in Line to Be King and I. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Telegraph, το ύφος της μουσικής θα είναι εμπνευσμένο από το έργο των συνθετών Rodgers and Hammerstein, ενώ οι ηθοποιοί θα εστιάσουν στο 2019, χρονιά που αναμένεται συναρπαστική για το βασιλικό ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί την άνοιξη.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι το παλάτι του Kensington δεν έχει λόγο επί του περιεχομένου του musical, αν κι η βασιλική οικογένεια έχει αντιρρήσεις ως προς αυτό, μιας και το BBC, που την αγαπά πολύ, πρόκειται να έχει ένα μέλος της οικογένειας στο πρόγραμμά του για τα Χριστούγεννα – τον πρίγκιπα Κάρολο. Η 37χρονη πρώην πρωταγωνίστρια της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Suits δεν πρέπει να ανησυχεί για την παραγωγή, καθώς περιγράφεται ως «ένα εγκώμιο στη ζωή της Meghan Markle μέχρι σήμερα».

Το μιούζικαλ θα μεταδοθεί την Πρωτοχρονιά με την Βρετανίδα κωμικό και παρουσιάστρια Pippa Evans να αφηγείται την ιστορία και να υποδύεται τη Δούκισσα του Sussex. Δεν είναι η πρώτη φορά που η  Meghan αποτελεί πηγή έμπνευσης για μία ιστορία. Τον περασμένο Μάιο, η Lifetime κυκλοφόρησε μια ταινία του γάμου της πρώην ηθοποιού με τον Πρίγκιπα Harry με τίτλο «Harry & Meghan: Ένα βασιλικό ειδύλλιο», με θέμα την ιστορία αγάπης μεταξύ των δύο.

Πηγή: ΑΠΕ