Δήμητρα Παπαδήμα: “Έχω δεχθεί απόπειρα βιασμού”
Ελλάδα

Δήμητρα Παπαδήμα: “Έχω δεχθεί απόπειρα βιασμού”

Δήμητρα Παπαδήμα: “Έχω δεχθεί απόπειρα βιασμού”

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Δήμητρα Παπαδήμα στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι”.

Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τους ανθρώπους της τέχνης, εξαιτίας της ομορφιάς της, ενώ τόνισε ότι έχει κυκλοφορήσει τρεις ποιητικές συλλογές και 14 μυθιστορήματα.

Μάλιστα, με αφορμή ένα συγκεκριμένο περιστατικό η ίδια αποκάλυψε τα εξής: “Είχα πάντα τύψεις και ενοχές για την εμφάνισή μου. Όσο και αν φαίνεται περίεργο, την ομορφιά μου δεν την εκμεταλεύτηκα ποτέ μου προς όφελός μου. Ένιωθα ενοχές”.

Αμέσως μετά, δεν δίστασε να πει ότι υπήρξε περίοδος στη ζωή της, κατά την οποία παραμέλησε επίτηδες τον εαυτό της. Ωστόσο, γρήγορα αναθεώρησε.

“Δεν θα πάθω κατάθλιψη για τους άλλους. Αυτή είμαι εγώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση, παρά μόνο botox.

Λίγο αργότερα, η Δήμητρα Παπαδήμα έκανε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη.

“Έχω δεχθεί απόπειρα βιασμού. Δεν την είπα στον Γιάννη (σ.σ. Μποσταντζόγλου). Ο άνθρωπος αυτός δεν ζει πια…”, είπε σοκάροντας τους πάντες στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

“Ο Γιάννης το κατάλαβε. Με περίμενε έξω από το σπίτι που πήγα για να πάρω το σενάριο. Όταν πήγαμε μετά στο σπίτι μας -ήταν η περίοδος που μόλις είχαμε γνωριστεί- του είπα τι έγινε. Μου είχαν σκίσει το πουκάμισό μου. Ήμουν πολύ μικρή τότε”, δήλωσε ακόμα για το απεχθές περιστατικό.

Ταυτόχρονα, η ηθοποιός περιέγραψε το πώς έφυγε από το πλευρό του Ιάσωνα Τριαφυλλίδη, επειδή την έλεγε “πανέμορφη” και πήρε τη θέση της η Ελένη Μενεγάκη.

Τέλος, τόνισε ότι το σεξ χωρίς συναίσθημα δεν έχει καμία σημασία.

“Το ωμό σεξ είναι σιχαμερό. Δεν βγάζει πουθενά, μόνο στην τρέλα και στην παράνοια”, είπε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξή της: