Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ποιος την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο;
Ελλάδα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ποιος την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο;

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ποιος την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο;

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί να αποχώρησε από την περασμένη Κυριακή από το Nomads, ωστόσο στην Ελλάδα γύρισε σήμερα το μεσημέρι. Το μοντέλο βρέθηκε στο αεροδρόμιο, όπου την περίμεναν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, μακριά από τα φλας στο Ελευθέριος Βενιζέλος βρισκόταν και κάποιος άλλος.

Φωτογραφία της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος"

Φωτογραφία της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”

Ο σύντροφός της Δημήτρης Μηλιώνης, την περίμενε διακριτικά στο αυτοκίνητό του, ένα μαύρο Range Rover με φιμέ τζάμια, για να επιστρέψουν μαζί στο σπίτι. Ο ίδιος βέβαια δεν βγήκε ποτέ από το όχημα ώστε να μην τον φωτογραφήσουν.  Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, της επιφύλασσε μια ακόμη έκπληξη. Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και η αγαπημένη της Γκρέτα. Η σκυλίτσα της που έχουμε δει σε αναρτήσεις της στο instagram.

https://www.instagram.com/p/8TKfR2th-z/

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε το κινητό της μόλις χθες ή τουλάχιστον αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στο instagram το Σάββατο. Η πρώτη της ανάρτηση ήταν μια φωτογραφία από τη Μαδαγασκάρη, μαζί με ντόπιους του νησιού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα εμφανιστεί το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αφού όπως είπε στους ανθρώπους του σταθμού, θέλει σήμερα να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με τους δικούς της.